Tóth Vera a Facebookon mondta el a véleményét a magyar rendőrségről, lopás miatt szeretett volna feljelentést tenni, de állítólag nem volt kolléga, aki felvegye a jelentést. Tóth Vera párjának mobiltelefonját lopták el a moziban, a teremből. „

Akkor kérjek fegyvertartási engedélyt? Vegyek harcikutyákat a kertembe és költsek el milliókat biztonsági rendszerre, mert a magyar hatóságok lefossák a fejemet? Közli velem tegnap a rendőr a portán hogy nincs kolléga, aki felveszi a feljelentést? Írjam le egy papírra aztán majd talán odaadja valakinek? Meg különben sem fogják keresni a telefont? Mi van? Hazajöttünk tehetetlenül. Ennyi! Itthon szarnak rád, csak magadra számíthatsz! Fizess bmeg aztán kussolj! Ha bajod van, halj meg, ha elveszik a telefonod, oldd meg!" – írta Tóth Vera a Facebookra, de azóta már törölte a posztot.

Az énekesnő a Blikknek elmondta, azt érezte, hogy nem is nagyon akar a rendőrség foglalkozni az ellopott mobiltelefonnal, ami egy új HTC One M8-as készülék, ezért háborodott fel. Tóth Vera nem először érzi, hogy a zsebesekkel szemben védtelen, korábban az ő telefonját is ellopták, elég ügyes húzással.