Nagyon romantikus történetet olvastunk a mai Blikkben, amiről fontos, hogy önök sem maradjanak le: Schobert Norbert meglepte Rubint Rékát egy esküvővel. De nem is akármilyennel. Szóval az úgy volt, hogy elmentek Las Vegasba, ahol az emberek többsége rengeteg pénzt játszik el és részegen rövid életű házasságokat köt. Schobert úgy gondolta, hogy utóbbit ő is kipróbálná, persze ő nem a buliból házasodós részt erősítené, hanem az örökké tartó szerelmet. Úgyhogy meglepte Rubint Rékát azzal, hogy városnézés közben útba ejtettek egy kápolnát is. 

Isteni csoda történt, mert amikor ki kellett választanunk a kivonulózenénket, a kápolna irodájából felcsendült az Aerosmithtől az I don't Want to Miss a Thing című szám, amire a szívműtétem előtt Rékának készítettem egy személyes videót. Úgy éreztem akkor, hogy Isten valóban lát engem.

- mesélte Schobert a Blikknek. Mondtuk, hogy romantikus, na de ez még nem minden. 

A friss házasok ugyanis André Agassinál tartották a lagzit és nem személyzet, hanem maga Steffi Graf szolgálta fel a vacsorát. Valamint az is kiderült a cikkből, hogy Schobert nagyon élvezte, hogy a világklasszis teniszező teniszpályáját és adogatógépét is kipróbálhatta, még akkor is ha egy labdát sem talált el. Persze csak eleinte, mert aztán ebbe is belejött.