Ez a szerelem már 2011 óta körvonalazódik, de csak az utóbbi időben lett hivatalos, és valóban látványos. Mondjuk Miley Cyrus valószínűleg gyárilag képtelen bármit is visszafogottan csinálni, de most nagyon úgy tűnik, ebben is megtalálta a Nagy Őt.

Bár többen azon aggódnak, hogyan lesz képes feldolgozni az illusztris Kennedy-klán, hogy a családfa egyik legfrissebb hajtása olyan nővel jár, aki diszkógömbös bimbótapaszon kívül nem nagyon vesz fel mást egy esti bulira,

az van

hogy ebben a párosban állítólag nem is az énekesnő az igazi partiállat.

Cyrus és Schwarzenegger az elmúlt hetekben szinte fél percre sem hagyták abba a partizást, és a TMZ szerint 21 éves szerelme jócskán feszegeti az egykori Hannah Montana határait. Olyan hírek is felreppentek, hogy a Kennedy család nem hogy elfogadja a kapcsolatot, de pont Cyrustól várja, hogy kicsit visszafogja(!!!) tékozló gyermeküket, ami eddig, nos, nem igazán sikerült.

Bár tény, hogy a kis Patrickot nem felfújható péniszekkel kergették az asztal körül kiskorában, de azért azt ne felejtsük, hogy mindkét oldalról volt mit örökölnie. Apja nőügyei masszívan átíveltek az elmúlt évtizedeken, anyja pedig a Kennedy családot meghazudtoló nyíltsággal mutogatta meztelen testét annak idején. 

Ehhez képest Maria Shriver eddig kifejezetten ellenezte fia választását, talán ennek köszönhető, hogy az utóbbi időben a pár visszafogottabb viselkedést mutatott, sőt, Miley a St. Jude Children's Research Hospital számára rendeztett jótékonysági eseményen is smink nélkül, emberi ruházatban jelent meg Patrick Schwarzenegger oldalán. 

Lehet, ez az oka, hogy ha a mama még nem is, de a híres família újabb tagja, a néhai Robert Kennedy lánya, Rory Kennedy üdvözölte a románcot.

Akár a tökéletességre is lehet bizonyíték, hogy a kapcsolatban azért vannak indulatok: a párt a hétvégén Beverly Hillsben fotózták le vásárolgatás után egy parkolóházban úgy, hogy jól láthatóan veszekedtek valamin. Pontosabban Miley Cyrus veszekedett, miközben Schwarzenegger mindent tűrő tekintettel hallgatta a bulit, próbálván tudomást sem venni róla, hogy épp nyilvánosan kiabálnak vele. Erről egy kicsit homályos galériát is megnézhet.