Ha kíváncsiak, hogyan zajlott aziskolahét utáni bankett a villában, csak nézzék meg ezt a képet, mert ez egyben az egész iskolahét értelmét is összefoglalja:

A banketten Robin nagyon sármos macsónak képzelte magát, és ráhajtott az énektanárnőre. A Való Világ történetében nem volt még ennél gázabb csajozós pillanat: behívta őt a szaunába, majd felolvasta neki EZT a verset: 

VV Robin: Seggnyalás

Eljött a sulihét,
amire oly kíváncsi voltam rég
Épp az énekórát vártam,
mikor egy gyönyörű nőt megláttam.

Teste kecses, hangja lágy,
kedvelem az illatát,
mosolya jellegzetes,
hatását elkerülni
végzetes.

Tekintete vonz,
mit csináljak most.
Remélem, nem voltam tapintatlan,
lelkem
leírhatatlan.

Ezek után átadott neki egy virágcsokrot, a tanárnőnek szerencsére volt elég lélekjelenléte, hogy lekoptassa, és megmondta neki, hogy van pasija. 

A tanárok távozása és a vodka érkezése után felpörögtek az események, az egész nagyon hasonlított a szilveszterre, Fanni szokás szerint megmondta mindenkinek, hogy egyszer úgyis mindenkit kiejt a gecibe, illetve hogy rajta kívül mindenki szánalmas köcsög csicska.

Láthattuk Dennis büntetését, miszerint egy darabig úgy kell csinálnia, mintha Laci és Edina gyereke lenne, ebben egyedül az volt vicces, hogy Dennis úgy csinált, mintha éppen kiverné a vécén, Edina meg beszólt neki, hogy „nem, nem, kisfiam, nem szabad!”

Ja, és a legfontosabb:

Köszönjük, ennyit szerettünk volna. Jó éjszakát!

Kommentálná? A Facebookon tegye!