A Való Világ 7 szerkesztői kicsit megszivatták a játékosokat, azt adták feladatként, hogy vigyázzanak egy zászlóra, állandóan. A versenyzők a malacra bízták a zászlót az udvaron, Robin pechjére, mivel ő volt a villamester, ő szívta meg, megbüntették. El kellett hagynia a villát.

VV Robin a két ajtó közt dekkolt, talán egy óra is eltelt így, amíg a többiek pakolgatták a cuccait a villában, a sokktól ilyen mondatok hagyták el a szájukat: „kikészülök, geci, hát én ezt nem hiszem el, ez nagyon durva, nézd, hogy remeg a kezem, én nem tudom megfogni a cuccát bazmeg".

Aztán a nehéz pillanatok után visszazavarták a villába, ami sejthető volt, hiszen a szerda esti kihívásnál jelen volt. Mellesleg a zászlót az előző széria játékosa, VV Viki lopta el az udvarról – ha ez bárki számára érdekes info.

„Többször is láttam, hogy néztél minket alvás közben" – ez a mondat Laci szájából hangzott el Daninak, a nagyonokos VV Laci például ezzel érvelt, szerinte miért Dani az érdekember a villában. Ezt kapták ugyanis feladatként, az érvelési technikáik ahogy az idézett példa is mutatja, fantasztikusak.