Az ausztrál News.com írt arról, mi van most a Jóbarátok egyik főszereplője, Rachel Green (Jennifer Aniston alakította) lányát játszó kisgyerekkel, akit a sorozatban Emmának hívtak. Ő volt az.

Hát kiderült, hogy ketten alakították (ami a filmiparban nem szokatlan: a gyerekszínészek dolgoztatásának szigorú szabályai vannak, így, hogy gyorsabban lehessen dolgozni, a készítők eleve szeretnek ikreket castingolni a szerepekre. Így például a Sons Of Anarchy Abeljét is két fiú, Ryder és Evan Londo játszották). 

Noelle és Cali Sheldon most tizenhárom évesek, és azóta is szerepeltek ebben-abban, egy tévéfilmben például egy Emma nevű lányt alakítottak, érdekes véletlen. Képet itt láthat róluk, ha a valós idő és a sorozatidő egybeesne, egy évvel idősebbek lennének.

A Buzzfeed kicsit messzebbre ment, ők igyekeztek az összes kisgyereket bemutatni. Phoebe hármasikrei most tizenhét évesek lennének, ők már nem színészkednek. A Ben Geller-Willicket, vagyis Ross fiát alakító Cole Sprouse-ról viszont, van képünk, mert ő megfordult még néhány tévésorozatban. Sorozatbéli énje most húsz éves lenne, a való életben eggyel idősebb.

Jó, tudjuk, hogy még így is maradtak önökben kérdések. Íme, egy további fontos mellékszereplő: Marcel, a majom.

A majmot egy Katie nevű közönséges csuklyásmajom alakította, amely a sorozat után a Los Angeles-i Angyalok baseballcsapatának kabalafigurája lett, majd a Lopp című sorozatban szerepelt. Mivel fajának élettartama hosszú (akár 54 év!), reméljük, akárhol is van, jó egészségben makog.

Egyéb, híres majmokról itt olvashat.

Kommentálná? A Facebookon tegye!