Most, hogy minden második hír Whitney Houston kómában lévő lányáról szól, itt az ideje, hogy megismerje Bobbi Kristina Brown eddigi, egyáltalán nem könnyű életét.

Whitney Houston és Bobby Brown lányának élettelen testét január 31-én találták meg a kádban. Ugyan sikerült újraéleszteni, de kómába esett, és kedden átszállították egy egyetemi kórházba, aminek világhírű a neurológiai osztálya. Az orvosok később közölték a családdal, hogy semmi esély nincs arra, hogy magához térjen, ezért fel kell készülni a legrosszabbra. A családtagokra bízták, hogy mikor kapcsolják le a gépeket.

Bobbi Kristina Brown élete nem indult egyszerűen, ugyanis mindkét szülője baromi híres volt a kilencvenes évek elején. Anyja, Whitney Houston az egyik legismertebb és legsikeresebb énekesnő volt, apja, Bobby Brown pedig szintén híres énekes és rapper volt.

Az 1993-ban született Bobbi Kristina Brown így már újszülöttként híresség volt, apja Something In Common című videóklipjének végén pedig Whitney Houston és Bobby Brown be is mutatta őt a nagyközönségnek. Sőt, Houston 1994-ben már vele együtt vette át díját az American Music Awardson.

Később pedig egész gyerekkorát meghatározta, hogy az újságok folyamatosan szülei drogproblémáiról írtak, illetve arról, hogy Brown bántalmazta Houstont, amit az énekesnő sokáig tagadott.

Egy 2009-es interjúban Whitney Houston aztán Oprah Winfrey-nek elmondta, hogy Bobby Brown valóban többször is bántalmazta őt verbálisan, illetve egyszer meg is ütötte lányuk, Bobbi Kristina előtt. Később lányuk volt az, aki rábeszélte Houstont, hogy hagyja ott Bobby Brownt.

Whitney Houston és Bobby Brown 2007-es válása után a 14 éves Bobbi Kristina az anyjához került. A Jezebel azt írja, hogy egy évvel később megjelent egy pletyka a National Enquirerben, hogy Bobbi Kristina megpróbálta megszúrni anyját egy késsel, és magát is megvágta, de hogy ebből mennyi volt igaz, azóta sem derült ki.

Pár évvel később, 2011-ben, az akkor 18 éves lányról fotók jelentek meg, amint kokainnak tűnő valamit szív fel az orrába. A fotókhoz akkor expasija ennyit fűzött hozzá:

Krissi kokainfüggő. Próbáltam megállítani, de csak annyit mondott: "Olyan vagyok, mint az anyám."

Bobbi Kristina mindent azonnal cáfolt twitterén.

2012 februárjában, mikor Whitney Houston meghalt, Bobbi Kristinát kétszer is kórházba kellett szállítani, és pletykák keringtek arról is, hogy anyja temetése után kemény drogokhoz nyúlt.

Pár hónappal később felkarolta őt Tyler Perry, és beválogatta őt egy filmsorozatba, annak ellenére, hogy sokak szerint még akkor is folyamatosan drogozott, és nem igazán voltak tiszta pillanatai.

2012 nyarán Bobbi Kristina Brown bejelentette, hogy ő és Nick Gordon – Whitney Houston nevelt fia, vagyis gyakorlatilag Bobbi Kristina mostohatestvére – eljegyezték egymást. Fél évvel később össze is házasodtak.

2014-ben megkapta anyja után járó örökségének egy részét, és ezzel egyidőben több olyan fotó is megjelent róla, amin nagyon soványnak tűnt. Nem sokkal később férje, Gordon összeverekedett Bobbi Kristina nagybátyjával, Gary Houstonnal, aminek az lett a vége, hogy távoltartási végzést kértek Gordon ellen, aki többször is megfenyegette a férfit fegyverekről készült fotókkal.

Tavaly ősszel viszont úgy tűnt, minden rendben van, legalábbis Bobbi Kristina Brown a twitterén nagyon bizonygatta, hogy mennyire nagyon szereti férjét.

Így aztán végképp érthetetlen, hogy mi történhetett, és mi vezetett odáig, hogy Bobbi Kristina Brownra egy fürdőkádban találtak rá eszméletlen állapotban.

A TMZ mindenesetre úgy tudja, hogy a rendőrség mégis talált drogokat Bobbi Kristina lakásán.