Teljesen feleslegesen örömködtünk azon, hogy Cindy Crawford és a Marie Claire közösen felveszik a harcot a photoshop ellen, és retusmentes képeket pakolnak be a modellről új számukba. Mert mint kiderült, a napokban kiszivárgott, ráncos hasú Crawfordról készült fotó egy 2013 tavaszán már megjelent fotósorozat része, ami a magazinban nem is ebben a formában, hanem retusálás után jelent meg.

Viszont miután a most 49 éves modell férje Valentin-napon, egy nappal a kérdéses fotó kiszivárgása után instagramjára posztolt egy bikinis fotót Crawfordról, amin tökéletes a hasa, nehéz eldönteni, hogy mi az igazság.

Mert így elképzelhető az is, hogy a fent látható, kiszivárgott, és elvileg retusmentes kép valójában retusálva van, csak épp direkt ráncosítottak rajta Crawfordon. De az is lehet, hogy Crawford férje posztolt egy régebbi fotót feleségéről.

Vagy csak ennyit számít az, ha valaki fekszik.

She got flowers and I got her. Happy Valentines Day @cindycrawford

A photo posted by Rande Gerber (@randegerber) on

Mindenesetre ha a két évvel ezelőtt képek valóban retusmentesek, és Crawford hasa 47 éves korában tényleg ilyen ráncos volt, az is csodálatos, mert ki ne akarna ennyire ráncos hasat 47 éves korában?

Sőt, igazából teljesen mindegy is, hogy mi az igazság, a lényeg az, hogy Cindy Crawfordot annyira imádja a férje, hogy a következő cukiságot írta oda a bikinis fotója mellé:

Ő virágot kapott, én pedig őt.

Awwwwww.

Kommentálná? A Facebookon tegye!