Emlékeznek még a fiúra, aki nem elégedett meg egy egyszerű fotóval a tablóképén? Ahogy mi is írtunk róla, Draven Rodriguez nem volt hajlandó úgy befejezni a gimit, hogy csak egy unalmas tablókép készüljön róla. Inkább maga vette kezébe a fotózást, ahova elvitte macskáját is. Vidáman szorította magához Mr. Biggleworth-t a lézersugarak tengerében és két, távolba meredő hologram is került a portréra. Rodriguez azt szerette volna, ha neve mellett ez a kép szerepel az évkönyvben, de a szigorú szerkesztők nem engedtek a macskás koncepciónak. 

Senior photo v2. Likely the one I'll submit #cats #cat #portraits #lasers

A photo posted by Draven Rodriguez (@dravenrodriguez) on

Sajnos szomorú híreink vannak, Rodriguez ugyanis 17 évesen New York-i otthonában öngyilkos lett. 

Bár a tablóképet nem engedték használni az iskolában, a fiú hatalmas médiakarriert futott be és Amerikában szinte az össze talkshow-ba meghívták vendégként. A szomorú hírt az iskola igazgatója jelentette be, Rodriguezt barátai a Facebook-on is gyászolják, ahova százával érkeznek a levelek.  

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Online segítséget itt  kaphat. Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.