A Bors olvasói kérdezhettek mindenfélét VV Fannitól, a VV 7 nagyhajú játékosa lelkesen válaszolt is mindenre. Innen derült ki, hogy:

- a médiában akar elhelyezkedni
 
- hogy nem elégedett a mellei méretével. 

VV Fanni véleménye a házasságról:

„körülbelül a házasságot illetve a gyereket olyan 36 évesen gondolom. Addig szeretnék karriert, egzisztenciát építeni, és egyébként annyira nem vagyok a házasság híve, mert mostanában annak mindig válás a vége.

akkor inkább befektetem azt a pénzt a lakásba."

VV Fanni véleménye a farokméretről

„szerintem az, hogy a páholyba milyen vip-kártya megy be, az fontos, hogy szépen fogalmazzak, egy kapcsolat alapja a bizalom, viszont, hogy ha nem jönnek ki szexuálisan, ott a kapcsolatnak vége. Annyira szexközpontúnak nem gondolnám magam, mert szerintem a lélek is nagyon fontos.

Mondjuk azt, hogy 21 centinél kisebb szerintem esélytelen. :)

VV Fanni jövőbeni tervei

„nem olvastam vissza mindent, és nem néztem vissza mindent, csak egy-két dolgot. Viszont eleinte kicsit rosszul estek ezek a vádak, de utána már semleges érzéseket váltottak ki belőlem.

A terveim a jövőben: a média mindkét oldala, vagy pedig a beauty vonal. Soha nem lennék vetkőző dj, mivel nem értek a dj-skedéshez, és csak akkor lennék dj.,ha lenne hozzá tehetségem és elismernének a szakmában. Modellkedni szívesen modellkednék."

VV Fanni elégedetlen a mellméretével

„köszönöm a dicséretet, hogy jó nőnek tartasz, igen, mellesleg kicsit problémáim vannak, de még nem jelenteztem be mellnagyobbításra, gondolkodom rajta, mert

növelné nagyon az önbizalmam."