Az Éden Hotel első hetének utolsó napján párválasztó ceremóniát tartottak, és mivel a fiúk voltak többségben, egyértelmű volt, hogy a következő kieső közülük kerül ki. A párválasztó előtt Berki Krisztián jó pár kérdéssel megszórta a versenyzőket, sok újdonság nem volt, csak annyi, hogy az előző napi kvízt Adrienn nyerte, mert 22 kérdésből 17-re adott jó választ. Az még nem derült ki, hogy mit is nyert pontosan és mikor válthatja be. A ceremónia papírforma szerint zajlott, nem volt párcsere. Majd jött Loki, aki beállt Nóri mögé, aki úgy döntött, Dominik helyett inkább vele folytatja, mert eredeti partnere átverte. Loki választása egyébként azért esett Nórira, mert tudta, hogy a lány és Dominik is bizonytalan. 

Ez történt még:

- Peti reggel bevallotta, hogy míg Timivel olyan volt együtt aludni mint egy vadigennel (hiszen az is volt), Apolkával olyan, mint a barátnőjével. "Elindult bennem valami, ott lent is" - jegyezte meg. 

- Dominiknél és Nórinál már ébredés után érezni lehetett, hogy baj lesz. Nóri elmondta, most már ideje a fiúknál is jó pontokat szerezni, és ezzel ugye nem aratott osztatlan sikert lakótársánál.

- Apolka megint énekelt Péternek, aki nagyon hálás volt, ezúttal a Rather be című számot adta elő. 

- Patrik és Adrienn smárolt egy keveset az ágyban. 

- Az esti buliban Peti Norbinak előadott egy cirkalmas sztorit a családjáról, de nem igazán tudtuk követni, reméljük lesz videó. Bence némi alkohol elfogyasztása után pedig elsírta magát  a múltbéli rossz emlékek miatt.

- És bekövetkezett amitől kicsit tartottunk, Loki rámozdult Naomira, mert tetszik neki, hogy olyan kis őrült, meg cuki és együtt henteregtek az ágyban. Norbi állítja, egyelőre megbízik párjában. 

Párok az első hét végén

Apolka - Péter: jól kijönnek egymással, hasonló típusok.

Adrienn - Patrik: köztük még vonzalom is van, jól megvannak.

Naomi - Norbi: Naomi egész nap taktikázik, erről a párról semmit nem tudni.

Mariann - Bence: a lány tud hazudni és taktikázni, és valószínűleg az első adandó alkalommal kihajítja a folyamatosan részeg fiút.

Nóra - Loki: friss pár, Loki már az első este Naomival cukiskodott.

Szabad vegyérték:

Nincs

Kiesett játékosok:

Timi, Dominik

Ez történt az Éden Hotel első hetén

Hétfőn beköltözött tíz játékos (a műsort itt közvetítettük). A következőképpen párosodtak össze: Timi Péterrel, Adri Patrikkal, Apolka Bencével, Naomi Norbival, Nóra Dominikkal költözött egy szobába.

Az már az első napon kiderült, hogy Timi, Naomi és Nóra egészen jól kijönnek egymással, míg Apolka és Adrienn ketten barátnőznek. A fiúk nem klikkesedtek. Aztán Berki Krisztián rászabadította a társaságra Mariannát, aki azóta is hol Marianna, hol Mariann. Naomi pedig közölte egyrészt, hogy végig akarja nézni a spalettát [=palettát], másrészt, hogy szeret gondolkolkodni, meg a tematikázást [=taktika].

Kedden Berki Krisztián elkezdett két órát viselni, és a játékosokra rászabadított playmate-et elküldte randizni a fiúkkal. Utána választhatott magának egyet, aki Bence lett, Apolka pedig költözhetett a szingliszobába. Naomi azt találta mondani, hogy manuperálni [=manipulálni], mert úgy vélte, Patrik könnyen befolyásolható. Patrik olyan szempontból mindenképpen könnyen befolyásolható, hogy, ha jól láttuk, akkor Adri gyorsan befolyásolta a két combja közé.

Szerdán Berki azt mondta a playmate-nek, hogy válasszon, ki volt vele a legkevésbé kedves. Apolkát választotta, így másodszorra is kitolva a mezőny legértelmesebbnek tűnő nőjével (az első ugye a pasija lenyúlása volt). Apolka, akit Adrienn Topolkának nevezett véletlenül, kapott egy fekete rózsát a kezébe, egyet meg a hajába, de akkor még nem derült ki, miért.

Ökölvívó Dominik nagyon lecserélné a párját, Kozmetikus Nórát, mert a Pandóra-ceremónián rájött, hogy nincsenek is egy hullámhosszon, ezért bepróbálkozott Apolkánál. Más nem történt, a fiúk egész nap feszítettek, aztán meg berúgtak, és meglóbálták a pöcsüket

Csütörtökön kiderült, hogy a fekete rózsa eladományozásával Apolka új fiút választhatott magának. Ez Péter lett, aki nagyon örült a fejleményeknek, és egyébként is a legértelmesebb fiúnak tűnik az egész csapatban. Viszont így kiesett Timi, amin mindenki megdöbbent, főleg Naomi, aki abban reménykedett, hogy Nóra fiúja mögé áll be a Topolka. Naomi amúgy azt mondta magára, hogy bálnarém. További részletek itt. Továbbá beköltözött Loki, aki Péternek és Apolkának azért szimpatikus, mert értelmes, Patriknak meg azért, mert hozott sört. Naomi is egyből ráugrott, aminek Loki eléggé örül, mert észrevette, hogy a lány nem különösebben okos, viszont elég biztonytalan és szeretethiányos, ami könnyen manipulálhatóvá teszi.

Apolkáék meg jól megvannak egymással.

Búcsúzóul tekintsék meg Naomi melleit. Kellemes hétvégét!