Senki sem gondolta, hogy a VV7 legostobább lakójának, Fannikának a puncival kapcsolatos világmegváltó gondolatainál jöhet még durvább.

 
Aztán Naomi beköltözött az Éden Hotelbe,

és a reality lehetetlenül szőkehajú játékosa kinyitotta a száját.

Lehet, hogy az van, hogy három dimenzióban élünk. Szóval hogy középszinten is most van egy cselekmény, ott legalul is van egy cselekmény... érted, hogy mi vagyunk... úgy három dimenzióban vagyunk. De mi van akkor, ha  én ahogy téged látlak, hús és vér ember, látom, hogy rózsaszín a körömlakkod, ilyesmi, és mi van, hogy ha csak az ember agya korlátozva van. Ugye nem használjuk a 100 százalék agyunkat, szóval ezt azért írjuk alá. És mi van akkor, hogy ha tényleg csak energiatömbök vagyunk, és mi ilyen primitív hülyék vagyunk, ezért mi csak annyit látunk, hogy én ezt így látom, fogom és így térben van

– közben a kezében tart egy karkötőt –

...és lehet, hogy ez csak egy semleges, nemtommicsoda. Szóval annyi minden lehet, hogy mi lehet és mi nem, mint az állat!

Miután Naomi ilyen szépen kifejezte azt a sok gondolatot, ami az agyában van, Nóri csak ennyit reagált:

Az tény és való, hogy az agyunk nagyon kevés százalékát használja.

Majd Naomi és Nóri vámpírokról és sellőkről kezdett elmélkedni, aminek az lett a vége, hogy kitalálták, ki kéne szívni a vizet az óceánból.

Vámpírok léteznek?

– kérdezte Naomi, amire Nóri a következőt válaszolta:

Hát én nem gondolnám, hogy léteznek. Volt nekem egy vámpírkorszakom egyébként, hogy hú de jó lenne, ha lennének, meg hátha én is vámpír vagyok, de úgy gondolom, hogy ezen azért elég sokan átesünk.

Majd Naomi a sellőkkel és az óceán hideg pontjaival folytatta az agymenést:

Azért tudjuk, hogy az óceánnak vannak olyan hideg pontok, ahol még nem járt ember. És hogy ott mi a fasz lehet?!

Nórinak pedig felcsillant a szeme, hisz ez őt is ngyon érdekli, sőt ki is talált rá egy megoldást:

Ez engem is nagyon foglalkoztat. Kiskoromban mindig azt képzeltem, hogy kiszívjuk a Duna vizét, és megnézzük, hogy mi van, mi volt benne, milyen állatok. És ezt most is megcsinálnám simán! Vagy valamelyik óceán vizét ki kéne szívatni, és megnézni ott az élőlényeket! Tök izgi lenne!

Ha nem csak olvasni, de hallani is akarja ezeket a csodás gondolatokat, kattintson ide, illetve ide.