A TMZ-nek szerdán sikerült kinyomoznia, hogy Chris Brown apa lett. De igazából nem most, hanem már 9 hónapja, csak senki nem tudott róla. Még mostani barátnője, Karrueche Tran sem. 

A kislány anyukája egy Nia Amey néven futó modell. Van neki modell oldala is, meg minden. Amey és Chrtis Brown amúgy sosem jártak, állítólag évek óta csak barátok. Ennek ellenére úgy fest, hogy mégiscsak sikerült összehozni egy gyereket. 

Ha eddig nem lenne tökéletesen gyönyörű ez a történet, Brown nője, és gyermekének anyja barátnők. Mondjuk ezt elég nehéz elhinni, főleg akkor, ha Tran nem tudott róla, hogy a barátja terhes. Vagy csak nem találkoztak 9 hónapig. Rejtély. Egy Instagramos kép viszont azt támasztja alá, hogy már bulikáztak együtt. A fotó majdnem két éve készült. Ha jól számolom, márpedig nagy rá az esély, a poszt után 4 hónappal fogant a baba. 

S/O them They always #STAYTRU !! @msblairr #SexiiNia @christinamilian @karrueche @karizma22

A photo posted by Kid Red (@kidred) on

Chris Brown amúgy boldog apuka. Legalábbis a TMZ forrásai szerint. Az viszont nem egyértelmű, hogy most akkor az énekes és Karrueche Tran beszélnek-e egymással. A szerdai cikk szerint nem, viszont Tran a Twitterén nyugtatott meg mindenkit, hogy nincs gáz. Huhh.

Sok sikert kívánt barátjának, aki már lehet, hogy nem is a barátja. Nem önnel van a baj, ha nem érti. Bonnylult dolog ez.

Kommentálná? A Facebookon tegye!