Gáspár Győző egykori cégének iratait keresték, de egyelőre nem találtak semmit – írja a Blikk. Az adóhatóság Gáspár korábbi könyvelőjénél három cég iratanyagát szerette volna átnézni, de elvileg a papírok már visszakerültek a tulajdonoshoz. 

A könyvelő nem áll személyes kapcsolatban a celebbel, őt a korábbi cég új tulajdonosa bízta meg. Éppen ezért a NAV először Gáspár Győző saját könyvelőjénél járt, ahol szintén nem találtak semmit. A celeb egyáltalán nem érti, mi ez az egész, és a lapnak nyilatkozott is az ügyben: 

Nem is értem ezt az egészet, én nem csináltam semmi rosszat. Próbálok tisztességesen élni, mindig időben leadni mindent a cégekkel kapcsolatban, ennek ellenére megint rám szálltak. Tény, hogy előfordult, hogy két napot csúsztam az elszámolás leadásával, de be is fizettem az emiatt megítélt ötvenezer forintos bírságot. Tisztában vagyok azzal, hogy mivel a könyvelőknél nem találtak semmit, hamarosan én és a családom következik. Merthogy ráadásul én csupán alkalmazott voltam a cégben, de amióta megszűnt az Édes Élet, bevételem sincs. 

Legutóbb egyébként Gáspár Evelin luxuskörülményeiről írtunk, de neki a barátja fizette a 35 milliós kocsiját, szóval az más.