Ahogy írtuk, az Éden Hotelbe hétfő este beköltözött a sármőrként beharangozott Gábor, szakmáját tekintve értékesítési menedzser. Állítólag 22 éves, ha ez nem tévedés, akkor nagyon durva kamaszkora lehetett.

A válasz a kérdésre: Kozmetikus Nórit csókolta meg, a többiek előtt, a jacuzziban, és most azttervezi, hogy meghódítja, mert irányíthatónak tűnik.

Ez történt még 

A lányokat kizavarták az óceánpartra, ott eresztették rájuk Gábort. Aki kapott egy védettség-cetlit („kicsit elázott a víz végett” – mondta ő, mert a fecnit összeszottyozta az óceán), de nem derült ki, hogy ő maga a védett, vagy majd odaadhatja valakinek. A játékosnők remekül érezték magukat, Playmate Marianna még el is ment jetskizni az új emberrel.

Távollétükben a fiúk a hotelre szakadt csendet és nyugalmat élvezték, illetve undorító stílusban tárgyalták ki a lányok testalkatát. Merthogy szerintük mindenki ronda és kövér. Nórit például elképzelték, ahogy a rákospalotai szemétégetőnél, vasárnap reggel hét óra felé „áll kinn, sértődött arrcal, hogy azért is fog keresni két sajtburgert”.

Aztán mégis Nórinak jutott a csók, illetve Gábor szerint az „egzotikus puszilgatás a fülre”. Nóri párja, Gyula erről még mit sem tud. Bence meg levarrta Tinát, amiről úgy nyilatkozott: „egy nagyon jó élményben volt részem az új párommal [...]. Lehet, az alkohol hatására, lehet, hogy amúgy is megkívánta volna vékony kis testemet”.

További részletek a galériában.