A 74 éves Medveczky Ilon a Borsnak beszélt arról, hogy a Randivonalon próbál meg társat találni, és hogy a húszévesek nagyon bátrak. 

„A barátaim szerelemből mindig befizetnek egy évre a randivonalra. Ennél jobb szórakozást nem lehet kitalálni, amikor éjjel nem bírok aludni és kinyitom a világhálót. De, hogy milyen levelek jönnek a 16 évestől 91-ig! A 20–23 esztendősök vannak nyeregben, olyanokat írnak... Valami elképesztő, milyen magabiztosak a fiatalok. Túlságosan magabiztosak. Nem tudok és nem is akarok idézni ezekből az ajánlatokból. Fogalmam sincs, hogy egyáltalán tudják-e, ki vagyok, mivel a Szombati esti láz óta nem nagyon voltam forgalomban."

A táncművész azzal folytatta a lapnak, hogy jólesik számára a fiatalok udvarlása.

„Ki ne szeretne társat? Kifecsegve az én gyermekkoromat, én nem kaptam szeretetet. Természetesen jólesik az udvarlás még a húszévesektől is.

Valószínűleg a nagybetűs nőt csodálják, aki ha kell, füvet nyír, havat lapátol, de, ha arról van szó, igazi dívaként lép elő."

Mert ha kell, Medveczky Ilona akár a medencét is kitakarítja, másodmagával, íme minden idők legszórakoztatóbb velvetes galériája erről