A 21 éves, saját bevallása szerint modell-színésznő, Charlotte McKinney azzal robbant be a nemzetközi híráramba idén februárban, hogy sikeresen takarta el a melleit két hatalmas hamburgerrel. Azóta szolídan vetkőzik, és mutogatja a dekoltázsát, valamint szerepelt a Szombat esti láz című táncverseny amerikai kiadásában, hogy szinten tartsa magát. Ez a teljesítmény elég is volt ahhoz, hogy a napokban meghívott vendég legyen a Spike Tv Guys Choice Awards nevű díjátadóján.

A Spike ugyanúgy a Viacomé, mint a Nickelodeon gyerekcsatorna, és míg ez utóbbi értelemszerűen a gyerekek kedvenceinek tart díjátadót, úgy a Spike esetében a férfiközönség kedvencei kapnak díjakat.

McKinney a díjátadóra a szokásainak megfelelően erősen kivágott ruhában érkezett, ami viszont teljesen szokatlan volt, hogy ez a kivágás a ruha hátulján volt. Mondjuk egy átlagos dekoltázshoz képest kivágásnak nevezni azt a folytonossági hiányt, ami McKinney ruhájának hátulján látható, talán kissé túlzó eufemizmus.

Szexi még egy ennyire kivágott ruha?

A modell-színésznőnek nemhogy a háta alja látható a ruhájában, de a feneke is, így mindenkinek egyértelművé válhat, hogy nemcsak melltartót, de bugyit sem vett a felvételre.

Szemből teljesen átlagos a ruha, pont úgy néz ki, mintha felvette volna a fiúja kinyúlt pulcsiját, hátulról viszont nyugodtan lehetne akár teljesen meztelen is, akkor sem mutatna magából sokkal többet.

Már csak egy dolog maradt, hogy eldöntse: szexi még-e egyáltalán egy ennyire kivágott ruha, vagy ilyenkor már jobb lenne a teljes meztelenség?

A Guys Choice Awards teljesen hülye kategóriákba sorolt díjazottjait itt találja meg, Chris Pratt lett az év csávója, Liam Neeson pedig az év legnagyobb királya.