Demcsák Zsuzsa azért jelentette fel volt férjét, mert szerinte Kiss József bántalmazta és meglopta őt, illetve összetörte különféle vagyontárgyait. Az elsőfokú bíróság felmentette a férfit, a másodfokon eljáró Fővárosi Törvényszék azonban csütörtökön hatályon kívül helyezte a korábbi ítéletet, így az egész ügyet újra kell tárgyalni.

Ma a másodfokú bíróság HATÁLYON KÍVÜL HELYEZTE az elsőfokú bíróság döntését, mely felmentette a volt férjem a lopás, rongálás, súlyos testi sértés büntette alól!

írta ki a Facebookra Demcsák Zsuzsa.

A Velvetnek a műsorvezető ügyvédje, Dr. Zamecsnik Péter megerősítette: a Fővárosi Törvényszék (ahová az ügyészi fellebbezés miatt került az ügy) valóban hatályon kívül helyezte az elsőfokú bíróság ítéletét.

"Ennek két fő oka volt. A másodfok megítélése szerint az elsőfokú bíróság olyan eljárási szabályt sértett, hogy annak önmagában hatályon kívül helyezést kellett eredményeznie. Másrészt az ügyészi indítványnak megfelelően részben megalapozatlannak és önellentmondásosnak találta az ítéletet” – magyarázta dr. Zamecsnik Péter, aki nem akart találgatásokba bocsátkozni, hogy milyen eredménnyel zárulhat az ügy, amit a Budapesti II. és III. Kerületi Bíróságon fognak újratárgyalni. 

Emlékezetes, hogy Demcsák Zsuzsa a volt férjét felmentő ítélet kihirdetése után a Facebookra töltött fel két képet, amelyeken jól látható sérülések voltak az arcán. Kiss József később azzal vágott vissza, hogy igazából a műsorvezető bántalmazta őt. A lefotózott sérülésekről pedig úgy vélte: Demcsák Zsuzsa részegen szerezhette azokat.