Bár a találgatások szerint már akár szerdára is beüthet az államcsőd Görögországban, a tenger és a tűző nap túl vonzó dolgok ahhoz, hogy csak úgy kihagyjuk. Így érezte ezt több celeb, magyarceleb és magyarceleb-rokon is, ők azok a bátrak, akiket nem tud pár olyan hülyeség eltántorítani egy jó kis nyaralástól, hogy például nem lehet pénzhez jutni igazán az országban, vagy a tüntetéshez amúgy is elég jól értő görögök szétverik a festői környezetüket.

Nicole Scherzinger

Az énekesnőként már annyira nem, de megélhetési celebként még mindig nagyszerűen funkcionáló Nicole Scherzinger tudja, hogy ünnepli a 37. születésnapját? Naná, hogy Görögországban! Ezzel meg is kapta az időzítés királynője címe, mert bár a hajóján valószínűleg nem kerülnek elő molotovot dobáló tüntetők, azért hazautazáskor még része lehet pár meglepetésben. Azt viszont semmiképp se felejtsük el, hogy elég sok bikinis kép készült róla a buli kezdetén Mykonos szigetén.

Dukai Regina

Dukai Regina is szigeten van, mégpedik Skopoloson! A mostanában meglepően keveset szereplő Dukait úgy tűnik, nem nagyon viseli meg az ország válsága, abban azért reménykedünk, hogy vitt magával elég készpénzt.

⬜️ #aranytetovalas #goldtatto #summer #skopelos #greece #calzedonia #beach #qudo

A photo posted by Regina Dukai Official (@reginadukai) on

Nagy Tibor

Tudja, hogy ki az a Nagy Tibor? Ha nem, akkor segítünk: egy ideig a TV2-n is feltűnt néha, ugyanis ő Nagy Alekosz öccse! Mivel görög felmenőkkel büszkélkedik amellett, hogy nagyon vonalas tartalmat állít elő Facebookon, logikus volt, hogy oda is megy nyaralni. Ő Zakhyntosra indult, ráadásul ma, úgyhogy talán van még pár jó napja.