Most, hogy végérvényesen beköszöntött a nyár, annyi mellet kapunk az arcunkba celebnőinktől, hogy az már bizony az ingerküszöbünk rovására ment. Ön melyik hírességünk dekoltázsát unja már a legjobban? Kiválogattuk a mellszelfi-függőket, 5 pontot adjon annak, akinek a legkevésbé érdekli már a dekoltázsa.
A szavazásnak vége

Bálint Antónia

A 46 éves exszépségkirálynő nemrégiben a melleivel szemléltette, mennyit hízott az elmúlt időszakban, aztán a Köröst mutatta meg úgy, hogy a vizet nem is lehetett látni a dekoltázsától. A mellszelfi-cúnami azóta sem ért véget, ide kattintva megnézheti, hogy Bálint Antónia mellei hogyan követik gazdájukat a TV2-be

3,18

Baukó Éva

Még június sem volt, amikor Baukó Éva melleivel már nem bírt el a blúza, de a celebnő nem zavartatta magát, bikiniből is olyat választott, amiből szinte kiesnek az ikrei. És tényleg az van, hogy képtelen eltakarni őket, élő adásba is olyan gigadekoltázzsal ül be, hogy csoda, ha a műsorvezető másfelé is tud nézni. Bővebb galériáért kattintson ide, mert az exvillalakó már tényleg mindent megmutatott magából, amit csak lehet. 

3,44

Monique Covet

A pornóst igazából nem érdekli, tél van vagy nyár, az ő facebookos idővonalán szinte minden nap landol egy-egy csöcsös/dekoltázsos fotó. Vele kapcsolatban nem is húznánk sokat az időt, kattintson ide, és nézze meg az összes hasonló hírünket, de ha még ez sem elég, akkor látogasson el Monique Covet közösségi oldalára is!

3,74

VV Seherezádé

Az amerikai Playboy egyik kedvenc DJ-je kétségkívül jó csaj, de elég mulatságos, hogy ő sem tud olyan fotót készíteni magáról, aminek bármi is legyen a témája, ne mellorientáltra sikerülne. VV Seherezádé például a hajának új színét is úgy mutatta meg az Instagramon, hogy a hajából túl sokat nem lehetett látni, de a dekoltázsából annál inkább. 

3,07

VV Zsófi

Ugyanez a helyzet egyébként VV Zsófival is, akinek visszafogottsága már a múlté, és folyamatosan az óriásmelleit teszi közszemlére. A többiekhez hasonlóan pedig ő is képtelen abbahagyni a dekoltázsának mutogatását

3,13