ikertornyok.png

A fenti képen bal oldalon Morten Harket látható a 80-as évek legnépszerűbb norvég popzenekara, az A-Ha énekese, a leghíresebb klipjükből, a Take On Me című számhoz készült legendás videóból. A jobb oldalon pedig az a 165 centi magas, 25-30 éves, vékony testalkatú, barna, göndör hajú férfi, akit a rendőrség a rendelkezésre álló adatok alapján azért keres, mert még június 24-én hangosan szidalmazott, majd többször lábon rúgott egy nőt az oktogoni villamosmegállóban, aki nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett.

Egyébként természetesen nem vagyunk vakok, látjuk, hogy a két ember csak félhomályban, csukott szemmel hasonlít igazából egymásra, de a két kép stílusa viszont tényleg tökéletesen megegyezik, szinte látjuk mozgás közben a jobb oldali képet.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VI. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képen látható férfit felismeri, tartózkodási helyéről információval rendelkezik, hívja a 06-1-461-8144-es telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán (h.-cs.: 8-16, p.: 8-13), valamint a 107-es, vagy a 112-es központi segélyhívószámok valamelyikén.