Máté három hónapja, pont a Szelfi forgatásának kezdetekor toppant be újra Ada életébe. A ma­gas, helyes, orvos a Bors szerint a műsorvezető ikreivel is nagyon jól kijön. Az álomférfival csak egy baj van. Az, hogy Stuttgartban él.

Ada a lapnak elmondta, hogy tavaly találkoztak először, de akkor még „lerázta szegényt”, mert nagyon rossz pillanatban sikerült odalépnie hozzá. Idén viszont már jól időzített, ami Ada szerint bizonyára nem lehet véletlen. Ennek ellenére sokat dilemmázott, hogy lenne-e értelme egy távkapcsolatnak.

„Az, hogy külföldön van, nem teljesen fedi azt, amire vágynék. Nyilván az, hogy van két gyerekem, megnehezíti ezt a dolgot, ezt vagy elfogadja valaki, vagy nem, de ez utóbbi esetén nincs keresnivalónk egymás mellett. Nehéz egyensúlyozni az anyaszerep és a női lét meg a női igényeid között." - fejtette ki Ada, aki szerint Méténak a családi programokkal sem gond gondja, még úgy sem, hogy állandóan egy kamera volt a kezében.

"Én szeretném, hogy működjön a kapcsolatunk. Nem lesz könnyű, de azt gondolom, nem véletlenül került ő az életembe. Szeretek a végükre járni a dolgoknak, semmilyen területen nem szeretem a mi lett volna, ha... érzést. Ebből lehet valami nagyon jó is. Ha ezt a lehetőséget nem adom meg magamnak, soha nem tudnám meg, mit veszíthettem volna.” - tette hozzá.