Josh Duggar annak a 19 gyerekes családnak a legidősebb tagja, akik a TLC-n több évig szerepeltek (májustól levették a műsort), mint feddhetetlen, konzervatív keresztény közösség, akik mintaszerű életet élnek. Viszont kiderült, hogy Josh Duggar nem csak molesztálta a húgait és regisztrált a félredugós oldalra,

de durva szexet rendelt egy ismert pornósztártól, Danica Dillontól. 

Az In Touch interjút készített a pornóssal, aki elmondta, hogy kifejezetten ijesztő éjszakákat töltött az elvileg szuperkonzervatív családapával. Már csinált egy-két kemény pornót, de ez még neki is sok volt. Dillon pontos részleteket nem osztott meg, de annyit elárult, hogy a férfi dobálta, és traumatikus élmény volt a szex, amiért Duggar 1500 dollárt, azaz több mint 400 ezer forintot fizetett. A férfi egy sztriptízbárban nézte ki a nőt, de ismerte már, hiszen pornófüggő. Összesen két éjszakát töltött Danica Dillonnal, a szex akkor történhetett, mikor Josh Duggar felesége 5 hónapos terhes volt. A nő a következőt kívánja Duggarnek: 

Igazából remélem, hogy a felesége elhagyja, és magával viszi a gyerekeket is, és egyedül hagyja, hogy  megkeseredjen. Azt hiszem, nem érdemli meg a boldog életet.