Már hetek óta várjuk, hogy Király Viktor mikor fog végre énekelni a Voice-ban. Tényleg.

És megtörtént.

Az utolsó vak meghallgatás (blind audition) adásába tették be, és imádták. Ezt már csak azért is lehet sejteni, mert Adam Levine pár másodperc után megfordult. Aztán Blake Shelton, végül pedig mind a négyen úgy döntöttek, hogy örülnének, ha Király Viktor az ő csapatukba kerülne. 

Mind a négyen akarták Király Viktort

De a lényeg, hogy kit akar az énekes. A produkció után az a bevett szokás, hogy a megfordult zsűritagok a szemükkel, esetleg összetett kezükkel kérlelik a jelentkezőt, hogy ugyan válasszák már őt, mert az nagyon jó lesz.

Király Viktornak pedig volt miből választania. Blake Shelton benyomta, hogy Király menjen hozzá, kell neki egy kis country, de

Adam Levine lett a vége, ő lesz a mentora. Levine pedig nagyon boldog volt.

Király Viktor sikere szuper, és baromi nagy dolog, mert nem sok versenyzőnek fordulnak meg mindannyian, de azért van mitől félnie. Egy nagyon kedves, ártatlannak tűnő fiú okozhatja a vesztét. Jordan Smith lehet a legnagyobb ellenfele, aki egy pillanat alatt lenyűgözte a zsűrit.

Első pillanatban azt sem lehetett igazán hallani, fiú vagy lány áll a színpadon, aztán megjelent Smith, és leénekelte a zsűrit a székéről.

A Chandelier-t adta elő, és a videó előtt csak annyit, hogy nem véletlenül nézték meg több mint 7 millióan. 

De akadnak még páran, akiknél leesett Gwen Stefaniék álla. Úgy nézze a következő videót, hogy egy fogszabályzós kislány fogja elénekelni a Fevert! Siahna Im 15 éves.

Az amerikai Voice-ban sokkal több a country, mint gondolná – nyilván nem véletlenül ül Blake Shelton a zsűriben. Őszintén reméljük, hogy Király Viktor is megpróbálkozik a dologgal. Esély van rá, a színpadon azt mondta, szereti. Ez a 16 éves fiúcska is, aki elég esetlenül, de nagyon kedvesen lépegetett.