Összeszedtük az RTL Klubon futó sorozat női főszereplőit, ön pedig döntse el, melyiküket vinné haza! Az Asperger-szindróma tüneteit produkáló Brennan vagy a fekete Saroyan jön be jobban? Esetleg az ázsiai származású Montenegro?

Angela Montenegro

Angela Montenegro (Michaela Conlin) Dr. Csont csapatának egyik női tagja, Brennan legjobb barátnője. Eredetileg művész, specialitása a csontvázak, koponyák vizuális rekonstrukciója számítógép segítségével. Szenvedélyes, heves természetű, és biszexuális karakter.

Daisy Wick

A cserfes, sokszor idegesítően lelkes és sokat beszélő Daisy Wick (Carla Gallo) a Jefferson intézet egyik gyakornoka. Brennan eléggé irritálónak találja és kétszer is kirúgja, ennek ellenére a lánynak még mindig Dr. Csont a példaképe. Romantikus szálak fűzik a csapat pszichológusához. 

Dr. Camille Saroyan

Dr. Camille Saroyan a második évadtól kezdve a Jefferson Intézet Bűnügyi Laborjának vezetője. Gyakran úgy tűnik, hogy az egyetlen épelméjű karakter a csapatban. Szingli, és van egy nevelt lánya, aki a gyilkosságban elhunyt volt pasijának a gyereke. 

Dr. Temperance Brennan

Dr. Temperance Brennan, vagyis Dr. Csont (Emily Deschanel) bűnügyi antropológus. Rendkívül intelligens, ám kissé antiszocilis, minden problémát tudományos oldalról közelít meg. Érzelemmentes gondolkodása, viselkedése Asperger-szindrómára utal, de erre nincsen konkrét utalás a sorozatban. A forgatókönyv szerint egy FBI ügynök partnere, akivel már van egy közös gyerekük. 

Jessica Warren

Az öt fiútestvér mellett felnevelkedett törvényszéki antropológus a kilencedik évadban csatlakozik a Jefferson intézet csapatához. Non-stop beszél, öntörvényű, és nagyon jó humorérzéke van. Sokszor a megérzéseire hagyatkozik. 

Michelle Welton

Michelle Welton (Tiffany Hines) Dr. Camille Saroyan gyámsága alá vett lánya. Michelle apja Saroyan expasija volt, a férfi holttestére a negyedik évadban bukkannak rá. Bár Saroyan és a lány már tíz éve nem találkoztak, a doktornő úgy dönt, felelősséget vállal érte.