Amy Schumer valóban a csúcsra ért, ugyanis ő vezette a múlt heti Saturday Night Live-ot, ami tényleg hatalmas megtiszteltetés. Schumer hozta formáját, már megint baromi vicces és baromi őszinte volt, ennek köszönhetően pedig végre véleményezte a Kardashian-lányok pusztító hatását is.

Mikor 18 hónapos unokahúgáról kezdett beszélni, majd arról a kislányról, aki őt játszotta a Kész katasztrófa című filmben, azt mondta:

Példakép kell hogy legyünk ezeknek a lányoknak. Mert hát kikre nézhetnek fel? Gyakorlatilag csak a Kardashianok vannak nekik. Tuti, hogy nem egy Malala-poszter lóg a falukon. De jó az nekik? Egy család tele olyan nőkkel, akik az arcukat, amivel születtek csak egy javaslatként fogják fel?

– utaltva ezzel arra, hogy a Kardashian-klán legkisebb tagja is rommá torzította már az arcát, és tovább erősítve azon celebek csoportját, akik nagyon csúnyákat mondtak a világ legcelebebb celebcsaládjáról.

Aztán folytatta a poénkodást azon, hogy korábban legalább Khloe Kardashianra fel lehetett nézni, de így, hogy leadott testsúlyából egy kendalljennernyit, őt is elvesztettük. Schumer viszont nem csak a Kardshianokon viccelődött, hanem saját magán is, mikor arról kezdett sztorizni, hogy valaki nemrég megpróbálta feltörni a gépét, csak épp tök feleslegesen, mert azon az égvilágon semmit nem találhattak, maximum csak olyan google-kereséseket, hogy lehet-e inni bizonyos antibiotikumok mellett, és hogy azok milyen hatással vannak a fogamzásgátló tablettára. Meztelen képeket meg pláne nem találhattak volna, mert ahogy Schumer mondta:

34 éves vagyok, és már nagyon rég nem csináltam magamról pucér képet, mert ez alatt – és ruhájára mutatott – el se tudod képzelni, de a testem olyan, mint egy lávalámpa. Minden mozog minden irányba, és nem találja a helyét.


Hát tényleg sokkal, de sokkal kevesebb Kardashian, és sokkal, de sokkal több Amy Schumer kéne hogy legyen a világon.