Átmulatott éjszakák után sokszor nehéz szembesülni a jótékony ködbe vesző események esetleges következményeivel, de ez a dél-walesi, swansea-i férfi valószínűleg hosszú időre elnyerte a kategória lúzere címet.

Az úr ugyanis egy Blackpoolban kivitelezett erősebb parti után egy szemüveg rajzát találta a fején, ami először még nem is okozott neki nagy bánatot. Arra gondolt, hogy amikor részegen aludt, a barátai biztos összefirkálták egy alkoholos filccel. Ám amikor megpróbálta eltávolítani a  kék vonalakat, rá kellett döbbennie, hogy ez a szemüveg bizony oda van tetoválva, írja a Daily Mail

Jó, mondjuk nem akármilyen gagyit kapott, hiszen egy Rayban modellel a fején ébredt, ahogy azt a szemüveg egyik szárán fel is tüntette a tetoválóművész.

A férfi - aki neve elhallgatását kérte - egyáltalán nem emlékezett arra, hogy tetoválták (mégis mennyire kell ehhez részegnek lenni?) ám annyira megunta a dolgot, hogy azóta lézeres eljárással eltávolíttatta az átdorbézolt éjszaka emlékét. Erre egyébként két éve és rengeteg pénze ment rá.

A képekért kattintani kell, de megéri!