Halle Berry két év házasság után válik el Olivier Martineztől. Egyelőre nem tudni, hogy lesz-e botrány, vagy csöndben lezajlik az egész, de addig is itt van nekünk a 49 éves színésznő két exe, a baseballos David Justice és Eric Benét, akik mindenképpen

meg akarják győzni a világot, hogy Halle Berry kiállhatatlan, és nincs férfi, aki megmaradna mellette. 

Az exférj lelkesen tweetel, valószínűleg minden sérelmét összegyúrta, és elérkezettnek találta az időt, hogy kieressze a gőzt. David Justice leginkább tisztára akarja mosni a nevét, hogy nem ő volt az, aki olyan erővel ütötte meg Berryt, hogy a bal fülére 80 százalékban elvesztette a hallását. Halle Berry sosem nevezte meg azt a személyt, aki bántalmazta, csak annyit mondott, hogy egy ismert hollywoodi személyről van szó. Justice Wesley Snipes felé mutogat, aki még a 90-es években randizott a színésznővel. 

Amikor először beszélt arról, hogy bántalmazták a kapcsolataiban, nem nevezte meg a 'híres' előző barátját (WS)

Majd kirakott egy elég ízléstelen szóviccet, amivel Halle Berry süket fülére utal. 

David Justice arról is panaszkodott, hogy Berry kicseszett vele a szakítás után. 

Haragudott rám, mikor kiszálltam a kapcsolatból, szóval ő és a hollywoodi csapata tönkre akartak tenni. Az nyakamba kellett varrni, igaz? [...] Igen... Én, Eric (Eric Benét, h. 2001-2005 – a szerz.), Gabriel (Gabriel Aubry modellel 2005-től 2010-ig jártak – a szerz.), és Olivier (Olivier Martinez h. 2013 – a szerz.) mind a Fényes páncélú lovagok táborába tartoztunk egészen addig, amíg véget nem ért. Aztán mindannyian a történelem legszemetebb pasijai lettünk. 

Hogy minél nagyobb legyen a twitterbuli, Halle Berry második férje, Eric Benét is beszállt. Újat nem mondott, de bólogatott. 

Eddig Berry egyik válása sem végződött túl zökkenőmentesen, Eric Benét állítólag rengetegszer megcsalta, amit egy 2006-os interjúban számszerűsített is, elvileg 27 alkalomról volt szó, amit a volt férj nem tekintett egy körülbelüli számnak, megsértődött, és tiszteletlennek nevezte Berryt, mert nem volt az annyi.  

Gabriel Audry kanadai modellel a közös gyerekük láthatási jogán vesztek össze. Audrey Los Angelesbe vitte volna a lányukat, Berry pedig 2010-ben már randizgatott Olivier Martinezzel, akivel Franciaországban éltek. A veszekedésből kórház lett, Martinez és Audrey összeverekedtek. A házasságok pontos részleteit nyilván nem ismerjük, de azért az biztos, hogy Berrynek nincs szerencséje. Nem a visszahúzódó, szerény típus a zsánere. Egy 2008-as interjúban elmondta, mennyire bénán választ. 

Ha akadt egy lúzer a városban, én megtaláltam.

Halle Berry a gyerekkorát okolja, hogy nem működnek a kapcsolatai. 

Az, hogy nem volt előttem egy határozott apakép, meghatározta a férfiakkal való viszonyaimat, és befolyásolta, hogy megtudjam, mit érdemlek egy kapcsolatban. 

Volt, amikor egyszerűen nem a megfelelő férfit választotta, nem sokkal az első esküvője után rájött, hogy David Justice egyáltalán nem illik hozzá. Eric Benét szétcsalta, Gabriel Aubrey meg nem volt a leghiggadtabb személy a világon. De Olivier Martinezzel sem sikerült.