A Sztárban sztár közeleg a vége felé, és a műsor, ahogy az elmúlt két évadban is történt, egyre szórakoztatóbb. Gáspár Laci mint Charlie, lenyűgözött mindenkit, Wolf Kati csúnyán elvérzett Beyoncéként - nem tudta visszaadni a karaktert, maradt a cuki anyuka -, Srámek Péter minden adásban mutat valamit, amitől el lehet ájulni, Csobot Adél egyszerűen csak Csobot Adél. Tóth Gabi viszont nagyon belead apait, anyait, olyannyira, hogy Varga Miklós a Vén Európa című számának végén Tilla megjegyezte, hogy olyan, „mint egy begőzölt Petőfi, két vállán egy ágyúval". 

A zsűritagok meghatódtak az előadásán, Tóth Gabi a zsűritagok értékelése közben és után megkönnyezte saját magát - vagy a zsűrit vagy a közönséget, ki tudja. A tévé előtt ülve inkább az elsőre tippelnénk, és a Facebookon többen is nekiestek Tóth Gabinak, amiért hetente elsírja magát, saját magától. Van ebben valami visszatetsző, ez tény.

De miért sírdogál mindig az előadása végén?

Miért kell ezt a szörnyű tragédiát arra felhasználni, hogy a Gabi előnyt kovácsoljon magának? Meg ez az állandó bőgés a végén. Már rohadt unalmas. - írják többen.

A stúdió közönsége vastapssal jutalmazta Tóth Gabi előadását, az énekesnő mielőtt lement a színpadról mondott pár szót a párizsi tragédiáról, és a dal aktualitásáról. Hogy ennek mennyire volt itt most helye, ezt mindenki döntse el maga.

A műsor legjobbjai továbbra is Peter Sramek és Gáspár Laci, Sramek úgy adta elő Zámbó Jimmyt, mintha egy zsé kategóriás horrorfilmet idézett volna meg a színpadon. Bár Havas Henrik szerint elképesztő volt a színpad, pont olyan, mint amilyen a Jimmy dal forgatási helyszíne. Gáspár Laci Donna Summer Hot Stuffját adta elő, aminél szórakoztatóbb nemigen volt a műsorban: Tilla megjegyzései és humora csak emeltek ezen, a műsorvezető szerint ogre nőt láthattunk. Peter Sramek mint Péterfy Bori, remekelt. Wolf Kati, aki a műsor elején sokoldalú előadónak tűnt, mostanra elhalványult: a nézők szerint távoznia kellett a műsorból.