A Daily Mail szerint a jelenleg 27 éves Reid Ewing úgy akart kinézni, mint Brad Pitt, ezért többször is kés alá feküdt, de nagyon megbánta a dolgot. Az orvosai állandóan elcsesztek valamit, így újra és újra megműttette magát. Később aztán rájött, hogy testdiszmorfiás zavarban szenved, és emiatt volt elégedetlen önmagával.

A színész 19 éves korában esett át az első szépészeti műtéten: az arcába ültettek be implantátumokat.

Arra ébredtem, hogy szétszakad a fejem a fájdalomtól, és potyognak a könnyeim. Az orvosom mondta, hogy nyugodjak meg, de képtelen voltam rá. Nem tudtam mást csinálni, mint ordítani. Közben úgy tűnt, hogy a sebész és az asszisztensei mindjárt elröhögik magukat

Később sem volt valami rózsás a helyzet. Amikor levették a kötést, úgy érezte, hogy a beavatkozás csak rontott a helyzeten, és még beesettebb lett az arca. Ezután egyik orvostól a másikhoz járt. Amit az egyik elrontott, a másik egy korrekciós műtéttel hozta helyre. Ez egészen addig ment, amíg rájött, hogy csupán testdiszmorfiás zavara miatt hajszolta a tökéletességet. El is határozta, hogy végleg leszámol a plasztikázással.