Mi ez?

Ez a Velvet viszonylag rendszeresen jelentkező hetilapszemléje, amelyben megnézzük, mit írt a héten a Story, a Hot!, a Best magazin, és néha a Kiskegyed is. Sorozatunk előző részeit itt találja meg.

Story

Címlapon Stohl András, akiről a lap főszerkesztőjének a Piramis Ha volna két életem című dala jut eszébe, ez valakit biztosan érdekel. A lapon belül egy négyoldalas összeállításból kiderül, hogy melyik játszóház szponzorálta a cikket, amelyben a színész arról elmélkedik, hogy hát bizony, összetett személyiség ő. „Nagyon nem bánnám, ha valaki végre megmondaná, ki is vagyok én valójában. Szerintem egy kedves, rendes ember, de mostanában egyre erősebben érzem, hogy lakik bennem valaki más is. Egy másik, sötétebb alak, aki időről-időre a felszínre tör, és ilyenkor rövidebb vagy hosszabb időre átveszi az irányítást.” A cikk további részében kiderül, hogy még szokott alkoholt inni, de csak buliban; újra vezethet, de inni nem szokott előtte, és a családja „a jó oldalon” tartja. 

Címlapon még Kulcsár Edina története, aki egyelőre a mellbiopsziája eredményére vár - róla már mi is írtunk. Az újságból kiderül még, hogy Ördög Nóra lánya babázik, a fiát az autóként tologatható dolgok és a kapcsolók érdeklik, és ami teljesen érthető. Ami nem érthető, az ez a szövegrész: 

Nagy hasznát veszi, hogy matematika-fizika szakos édesanyja mellett cseperedett fel, mert egy különleges, úgynevezett game show-t vezet a TV2-n.

Rúzsa Magdi örül, hogy a párja nem zenész, és nem a csillogás az élete. Sarka Kata lányát pedig „az óvodában félrelökte egy apuka, mondván, ő úgyis mindent kibír, mivel a Sarka Kata és a Hajdú Péter lánya”. Más: Mádai Vivien nagyon jól néz ki, állítólag naponta egy órát sétál, és egészséges, könnyű ételeket eszik. Emellett értelmes tanácsokat ad a szülés utáni depressziótól szenvedő nőknek, például, hogy merjenek segítséget kérni, ne vállalják túl magukat, és ne aggódjanak amiatt, hogy nem tudnak mindent irányítani.

Közölnek egy három napos fogyókúrát is, ezt nem szemlézzük, mert szeretjük, ha az olvasóink életben maradnak.

Hot!

Krizsó Szilvia a férje szerint jobban néz ki, mint bármikor, és Krizsó Szilvia férjének ebben igaza van. Évek óta nem tévézik, coaching szolgáltatásokat nyújt cégeknek, illetve neveli tíz éves lányát, Lucát. Ja, most jelent meg könyve, egy interjúkötet.

Gombos Edináéknak „sikerült az amerikai álom”, ami a címlap szerint azzal jár, hogy „biztosan nem jönnek haza egyhamar”. Nagyon szép életük lehet: az apa rugalmas munkaidőben dolgozik egy informatikai cégnél, menő lakóparkban laknak a gyerekeikkel, és gyakran kisétálnak az óceánhoz.

Röviden:

  • Stohl András lányát egy időben csak Stohl András lányaként emlegették. Stohl Luca színész, többek közt Kaposváron játszik.
  • Gubás Gabi narancsbőre eltűnt, de nem is keresik.
  • Pécs mediterrán város.
  • Jane Fondára már nincsenek szavak.
  • Ördög Nórának Tavasszal új könyve jelenik meg, ebben meddő pároknak nyújt majd segítséget. Az a címe, hogy Pozitív.
  • Jó tudni: Fördős Zé az ismertsége miatt nem talál új barátnőt, nem azért, mert Zének hívja mindenki. 

Best

Várkonyi Andrea bemutatja a szüleit, gyaníthatóan azért, hogy egyszer és mindenkorra véget vessen a pletykáknak, amelyek szerint Várkonyi András lánya.

„Fehér Anna igazi édesanya, akinek a táskájában a női dolgokkal együtt jól megfér a tűzoltóautó és a kavics is.” A színésznő Barnabás nevű fia már négy és fél éves, és most már azt is tudják, honnan lehet felismerni a hamis édesanyákat.

Polyák Lilla főiskolás korukban szakított Nagy Ervinnel, akinek kilenc évig tartott ezt kiheverni. Ez egy tök érdekes interjú, az is kiderül benne, hogy a színész vagy ötször kiment sörért a benzinkútra, amíg a felesége megszülte a lányukat, annyira nem bírta, hogy nem tud segíteni a feleségének.

A lapból kiderül még, hogy „Horgas Esztert különösen szoros kapcsolat köti a lányaihoz”, ez is szerencsés dolog.

Kiskegyed

  • Gáspár Evelin nagyon lefogyott, de nem tudja, hány kilót.
  • Lagzi Lajcsi viszont tudja, tizenkettőt. Igaz, ő a börtönben.
  • Flipper öcsi az esküvőjére készült, amikor meghalt. Ez hét éve történt.
  • Ha a rózsaturmalin a kedvenc drágaköve, ön könnyen kihűl.