Az expornós sokat elmélkedik mostanában, aminek meg is van az eredménye: már nem csak erotikus fotókkal bombázza a követőit Facebookon, hanem gondolatait is megosztja. Most például kiderült, hogy Kelemen Anna magányos, és nagyon bántja, ha elhasznált nőnek tartják: 

Szerelmet akarok DE nem mindenáron és nem hamisat! Hús vér embert szeretnék magam mellé mert úgy érzem tudok jól szeretni, nem birtokolni,tisztelni! Én őszintén elmondtam néhány felületen mi van velem mert kérdezték DE ha objektivebben írnának rólam(ismerhetnek már ennyire) akkor talán nem kellene a"kinek kell egy ilyen?" vagy "elhasznált" szóval rosszéletű nő! Ezek a szavak bántóak márcsak azért is mert a sex a drog a kíváncsiság avagy ha ugy tetszik az elhasznalodas nem más mint MEGTAPASZTALAS! Nem csinálnék semmit másképp! Akkor és azt csináltam amit akartam mert SZABAD vagyok es nekem ez az eletfilozofiam! Az élet túl rövid ahhoz hogy kalitkába zarjam magam! Ölel mindenkit egy "elhasznált nő"!

– fogalmazott Kelemen, akinek életfilozófiájához hasonlót már hallhattunk a celebtörténelemben, akkor Geronazzo Máriától: 

Élménygyűjtő vagyok, nem kurva