Nem is olyan régen kapta fel az internet Adele magas testőrét – nem elég, hogy sokan csöndben rajongani kezdtek a holland származású Peter Van der Veenért, még  a csodásnak tartott férfinak szentelt Facebook-oldalt is létrehoztak. Mióta kiderült, hogy a Több mint testőr nem csak mese, több lista készült a legcsinosabbnak talált testőrökből. Íme, még egy, a miénk.

Peter Van der Veen, Adele

Korábban testet épített, most védi a celebeket. Adele előtt Lady Gagára vigyázott, akivel nagyon jó barátok lettek. 2010-ig az amszterdami rendőrségnél dolgozott. 

Pascal Duvier, Kim Kardashian

Kim Kardashianék testőre elvileg 190 centi magas, és matematikusként végzett a heidelbergi egyetemen. Az internet annyira nincs elájulva Duvier-től, de ettől még jól végzi a munkáját, szépen véd, vigyázott már Justin Timberlake-re is. 

Julius de Boer, Beyoncé

Az úr öt nyelven beszél és kicsivel több mint 195 centi. 2008 óta dolgozik Beyoncénak és Jay Z-nek. 

Greg Lenz, Jennifer Lawrence

Lenz 2013 óta Jennifer Lawrence testőre, 190 centiméter, 33 éves. Felesége is van, aki egy coloradói gyerekkórházban dolgozik. 

Martin kirsten, Heidi Klum

Szép sztori, ugyanis két évig jártak Heidi Klummal. Aztán szakítottak. Kirsten 193 centi magas. Klum nem sokkal a válása után jött össze a testőrével. 

Kevin Costner 

Kihagyhatatlan, örök, szép, több mint testőr. 

Melyik testőr a legdögösebb?