VÉGRE megtudtuk, hogy viszonyul a Star Wars filmekhez Linczényi Márkó és Farkas Franciska. Van némi kontraszt, de legalább kiderült, hogy mindketten joggal vettek részt a tegnap esti Star Wars: Ébredő erő premier előtti vetítésén.

Linczényi Márkó, a Kolin frontembere és az RTL Klub-on futó Hungary's Got Talent zsűrijének tagja elmondta a Velvetnek, hogy gyerekkorában nem engedték a szülei, hogy megnézze a filmet, ezért úgy egy-két hónappal ezelőtt pótolta be mérhetetlen hiányosságait. Leült, és egyhuzamban nyomta le az összeset. Miután végzet minddel, arra jutott, hogy a Star Wars egyértelműen olyan film, amit szakértővel kell végignézni, mert mindig maradnak megválaszolatlan kérdések. 

"Kicsit olyan, mint az LSD-fogyasztás: ahhoz is kell egy leader, aki segít átvészelni ezeket a dolgokat. De ugyanígy vagyok a Gyűrűk ura-trilógiával és a Harry Potter 150. részével is."

Farkas Franciska színésznő, akit legutóbb az Igazából szerelem című film magyar verziójába álmodtunk bele, rendkívül izgatott volt a vetítés előtt, mivel hatalmas, őrült nagy rajongó, aki nemes egyszerűséggel filmtörténeti műremeknek nevezte a Csillagok háborúját, és ezzel a kijelentésével valószínűleg sokan tudnak azonosulni. Elárulta, hogy ha használhatna Jedi-erőt, tuti, hogy a szélsőségesen gondolkodó embereket próbálná vele manipulálni.