Madonna és Guy Ritchie fia, Rocco Ritchie idén a testvéreitől és az anyjától külön karácsonyozott, ami nem lett volna feltűnő, ha a család két fele nem tájékoztatja az egészről a világot instagramos utalgatással - írja a Daily Mail.

Az egész azzal kezdődött, hogy Madonna karácsony másnapján posztolt egy régi képet a fiáról, amihez azt írta, hogy napsugaram.

A photo posted by Madonna (@madonna) on

Majd posztolt egy rakás friss fotót és videót a többi három gyerekéről, és arról, hogy miket csinálnak karácsony alkalmából. 

A photo posted by Madonna (@madonna) on

Ezzel nagyjából párhuzamosan Rocco egyértelművé tette, hogy nincs az anyjával, nem véletlenül jelent meg róla egy régebbi, és nem egy friss kép.

A privát Instagramjára felrakott egy videót arról, hogy a londoni metróban gördeszkázgat.

Hogy tovább pörgessük az összeesküvés-elméletet, illetve rámutassunk arra, hogy a hírességek milyen finoman utalgatnak egymásnak kellemetlen dolgokra, érdemes még idevenni Guy Ritchie új felesége, Jacqui Ritchie karácsonyi üdvözlőposztját.

Ezen ugyanis egy nyáron az esküvőn készült kép van, amin ott van Guy Ritchie minden gyereke, köztük Rocco is, a képhez pedig annyi a szöveg, hogy "Kellemes ünnepeket, a Ritchie-család".

Guy Ritchie az instagramos üzengetésből nem vette ki a részét, a TMZ azt írja, ő sokkal jobban szereti szóban ekézni Madonnát. Kettejük közül Madonna a szigorú szülő, Ritchie a laza apuka, így próbálja meg magához édesgetni a fiát, és megszerezni a felügyeletét, aminek természetesen Madonna nagyon nem örül, amióta Roccón vitáznak, állítólag kifejezetten feszült a viszony közte és a volt férje között.

A Daily Mail arról is ír, hogy Roccónak is lehet némi beleszólása abba, hogy kit válasszon, legalábbis, hogy kivel szeretne inkább lenni. Azt írja a lap, hogy Roccónak elég megterhelő volt elviselni két hónapon keresztül az anyját, amíg a Rebel Heart turnén dolgoztak együtt. Madonna rendszeresen cikizte a fiát Instagramon, vagyis csak viccelődött vele, de ez egy sértődékeny 15 évesnek pont elég.