A szépségkirálynő a sminktelenséggel foglalkozó posztja alatt fakadt ki a férfiak többsége miatt. Mindez annak köszönhető, hogy egyik rajongója a kommentek között azt ecsetelte, Kulcsár Edina expasija olyan csajjal jött össze, aki a nyomába sem léphet a modellnek. 

Kulcsár nemrégiben szakított a volt barátjával, akivel hat évig voltak együtt, és bár igyekezett diplomatikusan megnyilvánulni, azért érezhető, hogy még mindig érzékenyen érinti a téma. 

Én le vagyok tiltva az oldaláról, így nem látom, viszont állandóan mind az ismerősök, mind pedig ismeretlenek írnak miatta nekem! Erről is hallottam, de a csúcs az az volt, amikor állítólag december 23-án a születésnapomon tették ki az első közös képüket!

– írta Facebookon Kulcsár, és hozzátette, igazából ez az ő dolguk, őt ez nem érdekli. Sőt, örül, hogy a srácra ismét rátalált a szerelem,

vagy ki tudja mi!

– szúrta azért oda bájosan. 

Igazából én átlátom az egészet, de nem fogom kifejteni mert a sajtó ezekből táplálkozik... És nem ér az egész ennyit! Lényeg a lényeg, a férfiak 95%-a szavahihetetlen, akik becsapják a nőket, és kihasználják! És a kissebbségi komplexusról ne is beszéljünk... Bár nőkből is van ilyen! Főleg azok akik vagyon, és ingóságok alapján castingolnak a jövendőbeli posztra! Ezért nem szeretem olykor ezt a világot... Amennyire csak lehet, már próbálom elszigetelten élni az életemet, hogy az ilyeneket még csak ne is lássam! Na... Erről hosszasan tudnék írni... De ezt most hagyjuk!