horoszkóp
12237580 747055955428134 165264226 n

Kulcsár Edina az exe miatt kiosztotta a férfiakat

2016.01.05. 16:42

A szépségkirálynő a sminktelenséggel foglalkozó posztja alatt fakadt ki a férfiak többsége miatt. Mindez annak köszönhető, hogy egyik rajongója a kommentek között azt ecsetelte, Kulcsár Edina expasija olyan csajjal jött össze, aki a nyomába sem léphet a modellnek. 

Kulcsár nemrégiben szakított a volt barátjával, akivel hat évig voltak együtt, és bár igyekezett diplomatikusan megnyilvánulni, azért érezhető, hogy még mindig érzékenyen érinti a téma. 

Én le vagyok tiltva az oldaláról, így nem látom, viszont állandóan mind az ismerősök, mind pedig ismeretlenek írnak miatta nekem! Erről is hallottam, de a csúcs az az volt, amikor állítólag december 23-án a születésnapomon tették ki az első közös képüket!

– írta Facebookon Kulcsár, és hozzátette, igazából ez az ő dolguk, őt ez nem érdekli. Sőt, örül, hogy a srácra ismét rátalált a szerelem,

vagy ki tudja mi!

– szúrta azért oda bájosan. 

Igazából én átlátom az egészet, de nem fogom kifejteni mert a sajtó ezekből táplálkozik... És nem ér az egész ennyit! Lényeg a lényeg, a férfiak 95%-a szavahihetetlen, akik becsapják a nőket, és kihasználják! És a kissebbségi komplexusról ne is beszéljünk... Bár nőkből is van ilyen! Főleg azok akik vagyon, és ingóságok alapján castingolnak a jövendőbeli posztra! Ezért nem szeretem olykor ezt a világot... Amennyire csak lehet, már próbálom elszigetelten élni az életemet, hogy az ilyeneket még csak ne is lássam! Na... Erről hosszasan tudnék írni... De ezt most hagyjuk! 

Hajóutak

Varázslatos gyöngyszemek az azúrkék tengerben, vagy Guadeloupe-tól Savonáig.

Horvátország

Az igazi nyaralást a tengerparti kikapcsolódás jelenti öblök, sziklák, vagy homokos partok mentén.