Folytatódik a hiszti Madonna és Guy Ritchie közt, méghozzá közös fiuk, Rocco Ritchie felügyelete miatt. Az egész azzal kezdődött, hogy a 15 éves fiú anyjától külön, apjával és annak új családjával töltötte az ünnepeket Londonban, erről pedig Madonna tájékoztatta a világot Instagramján, kissé sértődött hangnemben.

A Page Six értesülései szerint viszont nem csak sima hiszti ez az egész a két szülő közt, mert bíróság fog dönteni a tinédzser sorsáról, mivel Rocco Ritchie nem hajlandó visszamenni anyjához, New Yorkba, inkább maradna apjánál, annak új feleségével és három féltestvérével. Emiatt február 3-án Rocco Ritchie-nek és szüleinek egy meghallgatáson kell résztvennie, hogy eldöntsék, kinél fog a továbbiakban nevelkedni.

És mivel a 15 éves srácnak is van némi beleszólása a dologba, nagyon valószínű, hogy nem megy vissza Madonnához. Instagramján is kifejtette már egy barátjának, hogy marad Londonban.

Nagy valószínűséggel azért, mert apjánál kicsit lazább az élet. Madonna ugyanis a gyerekeit állítólag ugyanazon a makrobiotikus diétán tartja, amin ő is él, és semmi olyat nem ehetnek, ami sót, tejterméket, vagy édességet tartalmaz. Ja és a tévé is tilos.

Ja és nem mellékesen a TMZ úgy tudja, ha Rocco Ritchie mégis visszamenne anyjához New Yorkba, abban az esetben Madonna bedugná őt egy katonai iskolába, ezért Guy Ritchie már ügyvédet is fogadott, hogy megkapja fia felügyeleti jogát.