Teljesen igaza volt Till Attilának a kedd esti Propaganda elején, amikor azt mondta, hogy amíg a legtöbb tehetségkutatós énekes szép lassan, vagy fénysebességgel tűnt el a süllyesztő mélyén, addig Tóth Vera már 13 éve vígan fennmaradt. Az első Megasztárban fedezték fel,

világsiker nem jött, nem is bánja, de kifejezetten jól érzi magát ott, ahol van, és ez látszik rajta.

Till Attila nyilván nem véletlenül hívta meg az énekesnőt a műsorába, végigkövette az egész karrierjét, alkalmasabb ember aligha kérdezhette volna ki, hogyan találta meg a zene, milyen környezetben nőtt fel, meg egyébként is Tóth Gabi... Hogy lehet két ilyen hang egy családban, hogy kerülhették ki a féltékenységet. Pedig elvileg ideális testvérek. Tóth Vera hamar megértette, hogy a húga a problémásabb, jobban igényli a figyelmet, persze csak kedvességből, de le cirkuszi szoknyás majmozta a testvérét, 

ő viszont mindig jól elvolt egyedül.

Szerencsés párosítás. Ehhez kellett a biztos család, akik ellátták, mikor felkerült Budapestre. Főleg a nagymama. Na mivel érkezett Tóth Vera annak idején a Délibe? Hát nyanyatankkal, szépen húzta maga után a kaját. Csomagoltak neki rendesen, nehogy éhezzen szegény gyerek. De ez már jó régen volt.

Tóth Vera sose tűnt egy zárkózott nőnek, őszintén beszélt Till Attilának a férfiakról, hogyan fogadta el a testalkatát. Szerencsére rájött, hogy a külső még nem minden. 

Vonzerővel sokkal jobban lehet dolgozni.

És milyen igaza van. Ráadásul a humor sem utolsó, az énekesnő megjegyezte, hogy balerina akart lenni, de hamar kiderült, hogy az mégsem jön össze. 

Ha lemaradt volna a túl későre rakott Propagandáról, itt azért visszanézheti.