horoszkóp

Lily Allen házassága csendben tönkrement

2016.01.16. 21:27

Lily Allen házassága, brit lapértesülések szerint, az elmúlt hónapokban helyrehozhatatlanul tönkrement. Ezt hivatalosan sem az énekesnő, sem férje (az építőiparban dolgozó Sam Cooper) nem erősítették meg, ugyanakkor 

  • nem mutatkoztak együtt tavaly augusztus óta;
  • mindkettejüknek új, saját lakása van, ahol nem együtt élnek;
  • egyikük sem hordja a jegygyűrűjét.

Mindez pedig azért alátámasztani látszik a dolgot.

A részletek

Haladjunk időrendben: utoljára tavaly augusztusban látták együtt nyilvánosan Allent és Coopert. Szeptemberben már arról írtak a lapok, hogy egyrészt válságba került a házassága, másrészt otthagyta a managementjét. (Legutóbbi albumából, a Sheezusből alig fogyott százezer, egyszer ő is belátta, hogy talán azért, mert nem túl jó. Mostanában inkább ruhatervezéssel foglalkozik.)

Már hosszú ideje egyikük sem viseli a gyűrűjét. Néhány hónappal ezelőtt családostul vidékre utaztak, hátha megmenthetik a házasságukat, de a jelek szerint ez nem sikerült. Cooper két hónapja elköltözött a korábbi közös otthonból. 

Allen maga is kiköltözött egy időre: noha eleve Londonban élnek, a Claridge’s Hotelben vett ki egy napi 414 ezer forintnyi fontba kerülő lakosztályt, ebben egy hónapig lakott. Most pedig új lakásba költözött.

Akit a képen mögötte látnak, Daniel London, MC Meridian Dan néven tevékeny zenész, és állítólag az új fiúja, de ezt nem erősítette meg senki, és még olyan képünk sincs róluk, ami alátámasztaná.Korábban a Fryars művésznével aktív Benjamin Garrettel (énekes) hozták hírbe.

Ami biztos: bár korábban naponta többször posztolt az Instagramján, az utóbbi hetekben visszamenőleg szinte mindent letörölt róla, néhány hónappal ezelőttig. A Twitterén is a leánykori nevén (Allenként, nem Cooperként) szerepel, és az is tele van olyan bejegyzésekkel amelyeknek eredeti tartalma már nem érhető el.

Wellness hétvégék belföldön

Kényeztető wellness csomagok, stresszűző programok és szórakozás. Töltődjön és szépüljön itthon!

Álom Nászút

Felejthetetlen élmény várja a világ legszebb tengerpartjain.