Azt írja a TMZ, hogy Denise Richards beperelte Charlie Sheent, amiről az egykor házasságban élt (2002-2006.) feleknek természetesen eltér az álláspontjuk.

Sheen szerint exneje csak pénzt akar szerezni tőle, pedig már így is vagy húszmillió dollárt adott neki (5,76 milliárd forintot) az elmúlt kilenc évben. Richards szerint ennél többről van szó.

A TMZ szerint a periratokban a színésznő azt állítja:

  • Sheen vett neki és a két közös gyereküknek egy házat, a sajátja mellett, és azt ígérte, hogy abból nem kell kiköltözniük. Csakhogy szeptemberben kiköltöztette őket, úgy, hogy nem szerzett nekik új lakhelyet, így azóta bérleményben élnek.
  • Sheen azt ígérte, ha fedél nélkül maradnának, fizetne nekik egy új házat, de ezt nem tette meg.
  • Az egész arra szolgált volna, hogy a HIV-pozitív Sheen helyrehozhassa a kapcsolatát a gyerekeivel, mielőtt túl késő lenne. Ehhez képest az utóbbi években csak romlott a helyzet, egyre ellenségesebben és agresszívebben viselkedik a gyerekeivel. 
  • 2013 karácsonya előtt Sheen közölte a gyerekeikkel, hogy minden nekik szánt ajándékot hajléktalanoknak adott, és hamarosan ki kell költözniük a házból, ahol laknak. 
  • A tíz éves Lola lányukat Sheen obszcén szavakkal sértegette (fucking pig whore) és azt mondta, megöli őt és az anyját is. 
  • Több gusztustalan sms-t írt a gyerekeiknek, amelyekben obszcén jelzőket írt Richardsra.  A TMZ úgy tudja, ezeket Sheen azért küldte, mert azt hitte, a gyerek telefonjáról az exneje írogat neki.

Sheen ügyvédje szerint már így is a színész fizet mindent, a lakhatástól az iskolákig, és Richards csak pénzt akar. Richards viszont azt mondja, a gyerekeiért küzd.