A visszatérő című film gonosza, Tom Hardy ismét forgat: a nyolcrészes Taboo című minisorozatban lesz látható hamarosan, a sorozat írásában ő maga is részt vett. A történet szerint Afrikából tér vissza, hogy megbosszulja apja halálát, vagy valami hasonló, de kit érdekel a sztori, ha full frontál lefotózták anyaszült meztelenül a forgatáson. A színész egyébként próbálta takargatni magát, dehát hiába.

A legfrissebb fotókon a 38 éves színész a saját tetoválásai helyett valamiféle törzsi tetoválást visel a bőrén, a hátán hegek láthatók, és a teste is kicsit másabb, mint eddig bármikor: hasa is lett, nem is annyira kigyúrt, mint a Warrior - A végső menetben, szóval tökéletes. Nőhetne több ilyen férfi, mondjuk két utcánként. 

Tom Hardy állt már a kamera előtt meztelenül, nem is egyszer, a Bronson című (itt), egyébként elég jó filmben kopaszon, bajusszal szaladgált a rendőrök elől egy szál farokban. Szerepelt még rövidfilmben is csupaszon (itt), és a seggét is megmutatta párszor, például a Szex és szerelem című filmben (itt).