A Dal szombat esti adásában Kállay-Saunders András egymás után kétszer is hamisan énekelt, amit akkor technikai problémával magyaráztak, azóta pedig mindenki csak találgatott, hogy mi történt valójában. De már nem kell találgatni, Kállay-Saunders András ugyanis megszólalt a témában – először és valószínűleg utoljára.

Az énekes Facebookon reagált a Comment:com írására, amiben az olvasható, hogy az Index birtokába jutott dokumentum szerint a produkció szerkesztői, illetve a Kállay Saunders Band megállapodtak arról, hogy nem technikai probléma történt, egyszerűen Kállay énekelte rosszul a dalát.  

Komolyan ? Szombat otta igazan nem is szoltam errol a temarol egy szot se mivel oszinten NEM ERDEKEL. Nem mondtam hogy ez meg az a ember lehet hibas, mivel nem akarnek roszat senkinek, attol nem lesz jobb nekem semmi. De legyszives ne nezzetek hulyenek, nem tegnap kezdtem el enekelni. TEMA LEZARVA

– írta Kállay-Saunders, aki A Dal szombat esti döntőjében azt állította, nem hallotta a zenét, így nem tudta, melyik hangnemben szól a szám.