Egy hét sem telt el a február 28-ai Oscar óta, de már pár nap is elég volt ahhoz, hogy kiderüljön néhány olyan dolog, amit nem feltétlenül szándékoztak reklámozni. Néhány ilyen érdekességet közlünk most.

DiCaprio és az Oscarja

Mind örültünk, az egész bolygó kollektív örömmámorban úszott, amikor Leonardo DiCaprio végre kapott egy díjat A visszatérőben alakított férfi főszerepéért. Természetesen elment megünnepelni a farkasfalkának becézett baráti társaságával - hogy aztán otthagyja a szobrot az étteremben. Nyugi, utánavitték.

Affleckék kínos összefutása

Ha van most két ember, akik nem annyira akarnak összefutni, az tuti, hogy Jennifer Garner és Ben Affleck. Az előbbi nemrég adott egy remek interjút többek között arról, hogy az utóbbi az élete szerelme, de a házasságuk soha többé nem hozható helyre, az utóbbi pedig félredugott a dadussal, és nem büszke rá. De csak sikerült összefutniuk egy utóbuliban, ami elég kínosan alakult - Affleck végül Charlize Theron dekoltázsával vigasztalódott. Mindezt megnézheti a galériában.

Tom Hardyék szoptatási problémái

Az LA Times számolt be arról, hogy a riporterük egy meglehetősen zavartnak tűnő, le-föl mászkáló Tom Hardyba botlott bele a lobbyban. Megkérdezte tőle, hogy a filmje (A visszatérő) miatt ilyen zaklatott-e, de nem.

A feleségemet várom, éppen lefeji a tejét a mosdóban. Óránként kell neki.

Ezek szerint ott sincs szoptatószoba.

Maradjunk a vécénél

Sacha Baron Cohen lenyomott egy magánszámot Ali G-ként az Oscaron, amely inkább felháborította a nézőket, mint szórakoztatta - és utóbb kiderült, hogy a történet még kellemetlenebb, mint elsőre gondoltuk volna (eddig csak úgy tűnt, hogy nagyon sikertelenül próbált polgárpukkasztóan vicces lenni).

Ugyanis Cohen egy előzetes egyeztetésen megígérte a rendezőknek, hogy nem bújik semmilyen szerepbe, és mindennemű rendbontástól tartózkodni fog. De hazudott, úgyhogy felesége, Isla Fischer segítségével csempészte be a jelmezt a díjátadóra, és rettentő hosszasan stoppoltak egy mozgássérültvécét, hogy átalakuljon Ali G-vé. 

Brie Larson mindenkit szeretett

A Hollywood Reporteren olvastuk, hogy a friss Oscar-díjas Brie Larsont annyira meghatotta, ahogy Lady Gaga nemierőszak-áldozatok kíséretében adta elő Oscar-díjra jelölt dalát, a Till It Happens To You-t, és annyira megindította az önkéntesek bátorsága, hogy mindannyiukat megölelte, miután lejöttek a színpadról. És más is sugárzott szeretetet e dal miatt: Lady Gaga, amikor szerzőtársát, Diane Warrent vigasztalta, amiért nem kapták meg a legjobb betétdalért járó díjat.

És ha már Lady Gaga

Az előadása után derült ki az is, hogy a nagymamája egészen idáig nem tudott arról, hogy 19 éves korában molesztálták az énekesnőt. Telefonon beszéltek, ahogy a nagynénjével is, és mindketten közölték vele: rendkívül büszkék rá.

My grandmother (in the middle) and my Aunt Sheri (on the right) both called me the day after the Oscars because I never told them I was a survivor. I was too ashamed. Too afraid. And it took me a long time to even admit it to myself because I'm Catholic and I knew it was evil but I thought it was my fault. I thought it was my fault for ten years. The morning after the Oscars when I talked to my grandmother Ronnie, with tears in her eyes I could hear them welling through the phone she said to me "My darling granddaughter, I've never been more proud of you than I am today." Something I have kept a secret for so long that I was more ashamed of than anything-- became the thing the women in my life were the most proud of. And not just any women, the ones I look up to the most. #BeBrave #speakup #tilithappenstoyou

Lady Gaga (@ladygaga) által közzétett fénykép,

A People pedig arról ír, az énekesnő, és mindazok, akik vele voltak a színpadon a dal előadásakor, közös tetoválást készíttettek, amely az egységet szimbolizálja, a szolidaritást a nemierőszak-áldozatok között.

Három bombázó, egy stylist

Végül egy apróbb érdekesség: mint kiderült, három A-listás színésznőt is ugyanaz a szakember, Leslie Fremar készített fel a díjátadóra. (Ha a részletekre kíváncsi, hogyan megy ez a gyakorlatban, ezt a cikkünket ajánljuk.) 

Fremar Charlize Theron, Reese Witherspoon és Julianne Moore megjelenését álmodta meg - kettejüket Díványos kollégáink be is válogatták a legjobban öltözöttek közé, de a harmadikról is megemlékeztek azért.

Tudják mit? Mindhármukat megmutatjuk, döntsék el önök, ki volt a legstílusosabb!

Mwgjelenésük titkairól itt olvashat tehát részleteket. Na, ki nyerte ezt a kört?

Ki volt a legstílusosabb?