Kaley Cuocót nem lehet nem szeretni, már csak azért sem, mert az Instagramja egy igazi kincsesbánya. A jelek szerint jól van, büszkén mutogatja kisportolt testét, pedig elég kemény év van mögötte. 2015. szeptemberében döntöttek úgy férjével, Ryan Sweeting teniszezővel, hogy elválnak. Cuoco gyorsan törölt minden férjéről készült fotót a Facebookról és az Instáról; a tetkóját, ami az esküvő dátuma volt, azt is eltüntette, beújított egy lovat, azaz masszív búfelejtésbe kezdett. 

A Cosmopolitannak adott interjúban mesélt arról, hogy ez a válás mennyire megváltoztatta házassághoz való hozzáállását. Azt hitte, hogy mostanra már anyuka lesz, erre most még egy újabb házasság gondolatától is tart egy kicsit. Félreértés ne essék, a szerelemmel semmi gond nincs, az jöhet, sőt, alig várja, hogy újra szerelmes legyen. 

És ami Johnny Galeckit illeti (akit itt megnézhet magának):

Nagyon közel állunk egymáshoz, de az a legrosszabb, hogy nem akarok semmilyen sztorikat, mert nem akarom megbántani a volt férjemet.

- mondta a színésznő.

Nem akarunk nagy jóslatokba bocsátkozni, de ez könnyen lehet, hogy egy jövőbeli bejelentés előszele, mert mindenki azt akarja, hogy ők ketten újra összejöjjenek, és a dolgok is eléggé úgy állnak.

Via: Fishwrapper