Suki Waterhouse - talán találkoztak már ezzel a névvel, hiszen Bradley Cooper exbarátnőjéről van szó. Amíg együtt voltak, rendszeresen szerepelt a neve a nemzetközi lapokban, és bár igazából senkinek sincs fogalma arról, hogy tulajdonképpen mit csinál, azért továbbra is feltűnik mindenféle celebbulikban és újságokban. Hogy miért?

A Daily Mail szerint azért, mert ő és húga, Immy a legnyomulósabb fiatal nők egész Nagy-Britanniában, még ha nem is ők a leggazdagabbak. Szerencsére közöltek róluk egy portrét, úgyhogy nagyjából el tudjuk őket helyezni a celeb-világtérképen.

Suki 

Suki és Immy Waterhouse-ról lesz most tehát szó (hivatalosan Alice-nek és Imogennek hívják őket). Apjuk Norman Waterhouse, jól menő londoni plasztikai sebész, aki főleg celebek arcát és egyebeit varrja fel, teljes diszkréció mellett. A négy gyerek közül ők a legidősebbek. Suki 24 éves, és tíz évvel ezelőtt indult el a celebesedés útján: amikor a puccos magániskolájában összebarátkozott Georgia May Jaggerrel (aki, tudják, Mick Jagger és Jerry hall lánya), a tornateremben. 

Kedve is szottyant a divatiparhoz, úgyhogy még érettségi előtt otthagyta az iskolát Tizenhat éves kora óta modellkedik, aminek apuka nem örült, de utóbb úgy nyilatkozott, hogy mivel lánya tehetségesnek bizonyult, ezért már maga sem bánja. Biztos örült, hogy megtekinthette a fotóit, a Marks & Spencer fehérneműs kampányában. Azóta modellkedett persze másoknak is, így a French Connectionnek és a Burberrynek - de előbb hadd beszéljünk másról.

Nyilván nem azért kavart hírességekkel, hogy maga is azzá váljon, de tény, hogy viszonylag ismert korában először a Kooks énekesével, majd a Last Shadow Puppets énekesével, Miles Kane-nel járt. Utóbbi kapcsolat majdnem egy évig tartott, rendszeres szereplői voltak a gazdagok és menők londoni társasági életének - csakhogy közbejött Bradley Cooper. Néhány héttel azután, hogy Kane azt nyilatkozta róla, élete szerelme, a lány egy hajnalon a színész társaságában tartott annak szállodájába. Hivatalosan Kane és Waterhouse szakítása nem lett kimondva, de hát minek is. 

A lány a celebrománc mellett új lehetőségekkel gazdagodott: mit ad isten, hirtelen a Burberry is érdeklődni kezdett iránta, mert, mint Waterhouse mondta, pont egymás mellett edzettek egy gyúróteremben a divatház egyik vezetőjével. Azért valamit nyomhatott a latban az is, hogy Cooper karján ment Oscar-és Met-estélyekre. 

Csakhogy a románcnak vége szakadt, állítólag azért, mert a lány mindenkire féltékeny volt, akivel a színész forgatott vagy színpadon szerepelt - Coopert viszont az törte le nagyon, hogy a csaja Valentin-napon nem vele van, akit egy színházi fellépés a Broadwayre köt, hanem a haverjaival bulizik, valahol Texasban. Ha Waterhouse meg is bánta a dolgot, befektetésnek mindenképp megérte: az elmúlt évben Eugénia hercegnő társaságában szórakozott a Coachellán, és egyszer csak a brit Vogue címlapján találta magát. Idén pedig már filmben is láthatni:  a Büszkeség és balítélet meg a zombikban szerepel.  Tökéletes mintapéldánya lett az igazából semmihez sem értő, de minden buliban ott pörgő celebeknek; csak a jóég tudja, meddig jut ezzel, hiszen huszonnégy éves.

Immy

Nem csoda, hogy a húga is főleg ehhez kapott kedvet, igaz, neki legalább az iskolát sikerült elvégeznie: az oxfordi drámaiskola növendéke volt, azóta pedig aláírt nővére modellügynökségéhez, a TESS Managementhez, amely egyébként már 16 éves húgukat, Maddit is leszerződtette. 

Tavaly februárban, a londoni divathéten lépett először kifutóra, Georgia May Jagger társaságában, de feltett szándéka, hogy színész lesz. Majd szerepelhet a fiújával, George Eve-vel, aki egyrészt zenész, másrészt színész.

Maddi

Ő még iskolába jár - egy évi bő hétmillióba kerülő magánintézménybe - , de már megvolt az első címlapmodellkedése (Teen Tatler), és az első reklámkampánya is. Idősebb nővére nyomdokaiban jár olyan szempontból is, hogy amikor épp nem fotózzák, a nagyon menő baráti körével lóg, amelybe például Brooklyn Beckham is tartozik.

A három lányban a modellkedésen felül közös, hogy mindannyiuknak jó sok követője van Instagramon, és bár azt pletykálják, mind nagyon szeretik egymást, és nincsen köztük rivalizálás. Mindhárman támogatják apjuk jótékonysági alapítványát.

Szerencsére különbségek is akadnak köztük: Maddi szeretne egyetemre járni, ikertestvére, Charlie pedig, noha őt is vonzza a divatszakma, hiszen tervezőnek készül, inkább kerüli a feltűnést. Saját bevallása szerint bentlakásos iskolába menekült az otthoni női elnyomás elől, ami valahol érthető.