Ha lemaradt volna, Kim Kardashian pár napja kiposztolta ezt a meztelen szelfit...

When you're like I have nothing to wear LOL

Kim Kardashian West (@kimkardashian) által közzétett fénykép,

...ami nem mindeki tetszését nyerte el, ezért a celebnő a agy nemzetközi nőnapon úgy érezte, muszáj kiírnia magából gondolatait a témában a saját oldalára.

Komolyan, sohasem értettem, hogy az embereket miért érdekli, hogy mások mihez kezdenek az életükkel. Nem drogozom, csak ritkán iszom, soha nem követtem el semmilyen bűncselekményt – mégis rossz példakép vagyok, amiért büszke vagyok a testemre?

Kardashian a biztonság kedvéért megemlítette a szexvidóját is, ami őt és családját híressé tette:

Folyton vissza kell térni a szexvideómhoz. Igen, egy szexvideóhoz, ami 13 évvel ezelőtt készült. TIZENHÁROM ÉVVEL EZELŐTT. Ennyire régen. De az emberek még mindig erről akarnak beszélni?!!??!

Aztán lezárta fontos mondandóját azzal, hogy:

Nem fogom az életemet és a szexualitásomat aszerint élni és megélni, ahogy mások erőltetnék rám. Légy önmagad, én is önmagam vagyok.

Ezek után odaállt mellé a szintén sokat vetkőző Miley Cyrus is. Az énekesnő Instagramján egy hatalmas Karadshian-segget formázó emoji mellé azt írta, hogy a nők abbahagyhatnák a picsáskodást és igazán összeállhatnának, hogy egymást támogasság ünnepeljék és szeressék, legalább egy napra.