Älmhult lakossága egy emberként került idegállapotba, amikor a rapper kedd délután váratlanul megjelent a helyi Ikeában. Mondjuk ez nem csak egy mezei Ikea, hiszen a cég svédországi központjáról beszélünk, ám Kanye West felbukkanása a JokkMokk konyhabútorok és TillFälle szekrények között ettől még nem kevésbé váratlan.

Fel is kavarodtak az utcák és terek, illetve a svéd közösségi és minden egyéb média, miután dél körül híre ment, hogy Westet az áruházban látták, írja a The Local. Rajongók árasztották el a környéket, és jó páran sikeresen szóba elegyedtek a lazának és jófejnek jellemzett rapperrel.

Jakob Holmström, a cég egyik sajtósa meg is erősítette a hírt, ám ennél sokkal többet nem volt hajlandó elárulni, mindössze azt, hogy a rapper bejárta a 60 éve a városban működő cégközpontot. Később egy másik sajtós már az is hozzátette, hogy West a tervezőrészleggel ismerkedett bővebben.

Biznisz lesz ebből, akárki meglássa, és mi már nagyon várjuk a Sainttorp szőrmével borított etetőszéket, vagy valamilyen más, Kanye West nagyságához méltó kreatív csodát!