Ha valakiről valamit nem gondolt volna valószínűleg senki, az az, hogy Till Attila rendszeresen jár hialuronsavas kezelésekre, hogy eltüntessék a szem alatti táskáit.

És ez most nem egy béna pletyka, hogy valaki látta azt, aki ismeri azt, aki hallotta, hogy a műsorvezető állítólag orvosnál járt. Ezt maga Till Attila mondta el D. Tóth Krisztának az Elviszlek magammal c. műsorban.

Szoktam járni kezelésekre, ez nem is titok. A táskák miatt. Ez ilyen hialuronsavas kezelés, amivel lehet egyengetni... a doktornő tulajdonképpen szobrászkodik a fejemen a szemem alatt. Most szálbehúzásokkal kísérletezünk majd, én meg erre elég jó alany vagyok...

– fejtette ki Till Attila, amire D. Tóth Kriszta annyit tudott csak mondani:

De mi téged így szeretünk...

Igen, de én magamat nem

– válaszolt a TV2 műsorvezetője.

Utána még hozzátette, hogy ez a személyes döntése volt, senki nem kérte arra, hogy szabaduljon meg a szem alati táskáitól.

Olyan nagyok a táskák a szemem alatt, hogy mindenki azt hiszi, folyamatosan másnapos vagyok, ami fiatalkoromban még simán igaz lett volna, de most már egyáltalán nem, és ez elkezdett egy picit zavarni. Magyarul a mostani énképemhez igazíttatom az arcom. Amit a régi, friss énképemnél elrontottam, elbuliztam, azt most átvariálom a mostani, sportos énképemhez.

Szerintem is nagyon szép, ha valaki természetesen öregszik, és szép, ráncos, hófehér hosszúhajú idős bácsi lesz belőle, de azért nekem tetszenek azok a pasik – mint például Robert Downey Jr., vagy Brad Pitt –, akiken apró trükkök vannak. Én még egyáltalán nem vagyok abban a korban, ez egy kicsit odébb van, de már most elkezdtem ezt a dolgot...

Egyébként nem ez az első alkalom, hogy Till Attila megküzd a szem alatti táskáival, bár akkor még nem volt szó szálbehúzásos arcfiatalító beavatkozásokról.