horoszkóp
IMG 0236.PNG

Farm: pont olyan, mint a Való világ, csak itt szarban is tapicskolnak

2016.03.21. 20:54 Módosítva: 2016-03-21 21:00:52

Elindult a Farm, az RTL új reality-je, amiről már az első adásban kiderült, hogy gyakorlatilag egy az egyben olyan, mint a Való világ, csak itt van trágya is, illetve a játékosokat nem a nézők küldik haza, hanem egymást szavazzák ki. 

A műsorvezetők pedig nem Lilu és Istenes Bence, vagy Sebestyén Balázs lettek, hanem a volt valóvilágos Nádai Anikó és Fördős Zé, a játékosok meg pont olyanok, mint minden reality-ben – egyszerűek.

A Farm hatalmas bezzegrégenezéssel nyitott; miszerint ma már nincs frissen kaszált fű illat, csak a büdös benzingőz. Még jó, hogy itt van ez a reality, ami jobban felnyitja a szemünk, mint egy teljes évadnyi Minden Tudás Egyeteme. Gyorsan megismerkedtünk a lakókkal, méghozzá egy gőzölgő trágyadomb közepén, amibe mindenkinek fejest kellett ugrania, hogy megtalálják a kamra kulcsát. Kiderült ugyanis, hogy a kulcs megtalálója lesz a heti gazda, aki dirigálhat, és akit az adott héten nem lehet majd kiszavazni.

IMG 0239.PNG
Fotó: RTL Klub

Farm Tina itt ki is szállt a játékból, mert ugyan vidéken él, de állítása szerint nem vidéki, és mint kiderült, terhes is. Pedig még a modell Farm Laura is szügyig gázolt a szarban, aki az ezt megelőző kisfilmjében inkább a kádban habfürdőzött.

A műsor első 20 perce a ganajozásró szólt, és ez nem vicc. 

Farm Sándor viszont végre megtalálta azt a rohadt kulcsot, így Nádai Anikónak sem kellett tovább a trágya melletti kerítést támasztva unott pofával néznie a szenvedést.

Takarodjatok már, ez most komoly?!

– ezt az egyik nő mondta/kérdezte, mikor meglátták, hogy hol fognak aludni, de Farm Dani is nagy ősigazságot mondott a férfiakkal való együttalvás nehézségeiről, hogy “nem lehet tudni, hogy melyik fingik, melyik böfög.”

Ezt követte a vidéki élet csimborasszója, minden asztalontáncolós buli beindítója,

a házipálinka.

IMG 0247.PNG
Fotó: RTL Klub

Ettől meg is eredt Farm Dani nyelve, és elkezdett vagánykodni Farm Laurának – a kisfilmjében habfürdőző modellnek –, hogy neki honna van pénze. Mint kiderült, Farm Dani olcsón megveszi, majd drágán eladja a szajrét, ebből van a Rómain lakása – kettő is –, meg egy Smartja és egy BMW-je, de az csak zárójelben. 

Amíg Farm Dani és Farm Laura búgtak, addig Farm Attila lefürdött, de még hogy...

IMG 0248.PNG
Fotó: RTL Klub

Majd Farm Dani további perverz dolgokat duruzsolt Farm Laura fülébe a paplan alatt, de ezen kívül ott már semmi másra nem került sor.

Holnap folytatjuk, az előzetes szerint addigra már a terhes nő is kiakad és sír, hogy mekkora baromság volt így, áldott állapotban eljönni falura.

Oszd meg élményeidet!

Oszd meg nyári élményeidet más utazókkal is, tölts fel beszámolót, fotókat!

Franciaország

Élménytúra Korzikán.