Az eddig végtelen szellemi mélységben lubickoló Farm ma valami egészen mást produkált: főztek, jött egy új ember, de ezzel kész, vége. Az adás első felében semmi sem történt. 

Jó, Norbi kicsit alányúlt Cintiának az éjjel.

De az éjszakai pizsamás pettingen túl nem volt semmi. Reggel el is döntötte Attila, hogy húst kell enni. Hát le is vágtak egy pulykát. Igaz, hogy nem lett kész délre a kaja, és többször is változtattak az elkészítési módon, de csak elkészült a pulyka pörkölt krumplival.

Farm Attila meg is mondta a frankót a napi menüről.

Soha életembe nem ettem még ilyen finomat. Ezen a héten.

Aztán jött egy új ember.

Miután Laura előadta, hogy unja a Farmot, nincs motivációja, mert egész délelőtt mosogat, ha kimegy a pottyantós budiba, akkor meg egy tyúkkal kell szemeznie.

 
Hát élet az ilyen?

Végül megérkezett Gábor. Cintia be is mutatkozott, ahogy illik.

Remélem jó fej vagy, mer'ha nem, akkor kicsinállak.

Attila kiásatott vele egy tök mély gödröt. Úgyis bekajált mielőtt jött. Gábor meg csendben dolgozott és motyogott maga elé, hogy:

Nem ismeritek ti még a Gabikát.

Nos, ez igaz. Levelet is hozott a postás, amiből kiderült, eddig tűrték a szerkesztők, hogy a farmerek sorra feladták a játékot. Mert ha valaki MEGINT!!! bedobja a törölközőt, akkor egy korábbi kiesett ember bizony visszatér. Ezzel Attila el is döntötte, hogy Laurát jól kiutáltatja a tanyáról, aztán Dani haverja szépen visszajön. Egyszerű ez, mint az 1x1.

És végül, de nem utolsó sorban: az adás legnagyobb poénja.

Láttak már terhes hattyút?

Sanya mutat egyet.